Καλημέρα κόσμε Καλημέρα Κατενάτσιο. Σήμερα ενώ μελετούσα τα παιχνίδια σκεφτόμουν με τι να ξεκινήσω το άρθρο και πως να εξηγήσω την ανάλυση των παιχνιδιών όμως τις τελευταίες 36 ώρες έχουν γίνει τα απίστευτα σ αυτήν την χώρα και θετικά και αρνητικά. Χθες η στήλη μάς δεν έδωσε προγνωστικά γιατί αυτό που συνέβη την Τετάρτη εμένα προσωπικά μ έκανε να κάτσω να σκεφτώ το μέγεθος της επιτυχίας και να είμαι σήμερα σε δίλημμα αν θα αναλύσω το κουπόνι η να τοποθετηθώ στα δρώμενα. Η απόφαση μου τελικά είναι για σήμερα η ανάλυση να πάει σε δεύτερη μοίρα και τα δρώμενα να έχουν την τιμητική τους. Την Τετάρτη λοιπόν ζήσαμε όλοι ένα μεγάλο αποτέλεσμα ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας μας. Είδαμε για πρώτη φορά μια ομάδα ελληνική να παίζει σ έναν Ευρωπαϊκό Τελικό και να κατακτά το Τρόπαιο και μάλιστα σε Ελληνικό χώμα. Αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη εκτός από την δικιά του εσωτερική κατανάλωση και διάκριση είναι ότι βάζει τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο δικό μας πρωτάθλημα και για όλες τις ομάδες ξεχωριστά γιατί πλέον απέδειξε ότι όλοι μπορούν να το κάνουν αν το πιστέψουν πραγματικά, Άλλωστε ο Παοκ φέτος ήταν πολύ κοντά στο να βρεθεί και αυτός σ έναν τελικό. Αυτά είναι τα καλά νέα όμως υπάρχουν και τ αλλα νέα τα άρρωστα τα νοσηρα που κάνουν και αυτά την εμφάνιση τους σε τέτοιες περιπτώσεις. Από χθες ακούω και αφουγκράζομαι στην καθημερινότητα μου, στα σοσιαλ, σε εκπομπές διάφορες με μερικούς τύπους που προσπαθούν να αλλοιωσουν αυτό το κατόρθωμα μιας ελληνικής ομάδας με διάφορα λεγόμενα του τύπου ότι από τύχη εγινε(προφανώς θέλει και τύχη) με την Φιορεντίνα έπαιζε και όχι με καμία σοβαρή ομάδα (δεύτερο σερί τελικό) και άλλα πολλά και διάφορα που για δική τους ικανοποιήσει για τα δικά τους προσωπικά ανθρώπινα κενά προσπαθούν να τα γεμίσουν με μηθεύματα. Μετά το πήγαν σε άλλο επίπεδο για τον μικρό Γιαννάκη τον φίλαθλο του Παοκ ότι όλο αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός με το παιδί αυτό είναι για επικοινωνιακους σκοπούς. Το μεσημέρι ήρθαν στ αυτιά μου ότι φίλαθλοι του Ολυμπιακόυ βανδαλιζουν το σημείο που Έχασε την ζωή του ο Μιχάλης τις Αεκ (κατατέθηκε στεφάνι). Βορβαδισμος ειδήσεων που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και αναρωτιέμαι τελικά ότι είχαμε μια Τεράστια ευκαιρία μετά την κατάκτηση του Euro για να αλλάξουμε πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην νοοτροπία μας και την πετάξαμε στα σκουπίδια και τώρα μας παρουσιάζεται άλλη μια Ευκαιρία μετά από αυτόν τον άθλο μιας Ελληνικής ομάδας να δούμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά και να μεγαλώσει κάθε ομάδα ξεχωριστά αλλά και σαν χώρα αθλητικά. Βέβαια οι Κάφροι ζούσαν και θα ζούνε ανάμεσα μας πάντα καθώς από αυτό τρέφονται αλλά όταν θα μπορέσουμε να αποδεχτούμε όλοι την επιτυχία του διπλανού μας του γείτονα μας του φίλου μας του εχθρού μας τότε ίσως σταματήσει και η ζήλια να είναι ψώρα.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη