Καλημερα κοσμεεε. Αχχχ για λίγο ελειψε να κάνουμε το απόλυτο δεύτερη σερί μέρα. Ένα γκολ της Στρανραερ που δεν μπήκε ποτέ μας στέρησε το Ταμείο. Αυτές τις μέρες όπως έχετε καταλάβει δουλεύουμε με στοιχηματικα υποκατάστατα και ψάχνουμε στα σκουπίδια για χρυσό.

Το πρώτο μας παιχνίδι για σήμερα είναι το Ντέρμπι της λεβεντομανας Κρήτης ανάμεσα στον σκληροτραχηλο Γιουχτα και στα πρωτοπόρα Χανιά. Εδώ έχει πολύ Πρεστίζ το παιχνίδι πέρα από το βαθμολογικό αφού σ αυτά τα Κρητικά ντέρμπι έχουμε σχεδόν πάντα γκολ και ένταση εκτός και αν είναι συγγενικό ματς. Σήμερα πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και να μας χαρίσουν το ζητούμενο που ψάχνουμε σε πολύ καλή απόδοση.

Δεύτερο παιχνίδι από την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν και έχουν πολύ επιθετικές τάσεις. Μπορεί η Πάντοβα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να φαντάζει το φαβορί αλλα δεν μπορώ να παραβλέψω την πορεία της Βερτσελι που σκοράρει ακατάπαυστα. Δεν θα ψάξω τον Νικητή γιατί δεν με ενδιαφέρει κι ολας αλλά από ένα γκολ σήμερα το θέλω και πλήρωνει.

Και κλείνουμε με το φαβορί του ομίλου που προέρχεται από διπλό μέσα στην έδρα της Εντελα και σήμερα θέλει το τρίποντο για να μείνει στην πρώτη θέση. Έχει μακράν την καλύτερη επίθεση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και μέσα στην έδρα της πιστεύω ότι έχει το πλεονέκτημα. Η Λουκεζε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αγωνιστικά αλλά θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου στην κόντρα. Θα πάω με το φαβορί ξεκάθαρα και ας το χάσω.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη