Ο επιμένων Νικά !!!

Καλησπέρα στο λαό του Κατενάτσιο , με συνδυαστικό δελτίο θα απολαύσουμε ακόμη μια Κυριακή ! Η αναμέτρηση η οποία θα αναλύσουμε είναι ανάμεσα στη Ρόμα και την Σπέτσια ,στον πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Seria A !

Η Ρόμα φιλοξενεί την Σπέτσια σήμερα στις 22:00 στο Σταδιο Ολυμπικο της Ρώμης !

Είναι η τελευταία αγωνιστική για την φετινή σεζόν και αν δούμε την βαθμολογική θέση της Σπέτσια θα καταλάβουμε πως αν σήμερα η Βερονα κόντρα στην Μίλαν πάρει την νίκη θα αναγκάσει την Σπέτσια να πέσει στην ζώνη του υποβιβασμού!!!

 Με αποτέλεσμα να  χάσει κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου!

Σπέτσια και Βερόνα έχουν από 31 βαθμούς και θα κυνηγήσουν πάσι θυσία την νίκη παραμονής! 

Όσον αφορά τώρα την Ρόμα σίγουρα θέλει τη νίκη μετά και το χαμένο τίτλο κόντρα στη Σεβίλλη αλλά ένας ακόμη λόγος είναι ότι δεν έχει σφραγίσει την θέση που οδηγεί στο Europa, καθώς αν νικήσει η Γιουβεντους πέφτει στην 7ηθέση!

Συνοψίζοντας,περιμένουμε μιααναμέτρηση που και οι δυο ομάδες θα χτυπήσουν ! Αναμένεται ένταση και από τις δυο πλευρές , καθώς και αρκετές προσπάθειες για γκολ ! Σημεία στα οποία θα ποντάρουμε !!! Δείτε παρακάτω το bet buldier!

Δελτίο:

Subscribe Katenatsio ⚽️ Αν θες live Betting και μπομπίτσες κάνε κλικ στον σύνδεσμο https://t.me/katenatsiobot και με μόνο 5€ τον μήνα μπες και εσύ στο GROUP για περισσότερο παιχνίδι!!!🥅Για όσους θέλουν το 3μηνο είναι 14,50€ και το 6μηνο 25,00€(δηλαδή ένας μήνας FREE)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!