ο Goat είναι εδώ ;

Καλησπέρα στους αναγνώστες του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ !!! Επιστροφή στις εθνικές με το σωστό τρόπο για σήμερα Πέμπτη στην στήλη μας!!! Και φυσικά ο σωστός τρόπος είναι ένα δυνατό συνδυαστικό μπετ !!! 

Η αναμέτρηση η οποία θα ασχοληθούμε διεξάγεται στο βροχερό  Rheinpark Stadion ανάμεσα στην εθνική της Πορτογαλίας και του Λίχτενσταϊν ! Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 και διεξάγεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης Euro 2024 qualifying !

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στον όμιλο των προκριματικών ενώ υπάρχει μεταξύ τους τεράστια βαθμολογική διαφορά με την Πορτογαλία να πρωτοπορεί έναντι 21 βαθμών ! Στοιχηματικά τώρα ποντάρουμε σε ανοιχτό ματς με γκολ και από τις δυο ομάδες ! Συνδυαστικά ποντάρουμε σε χατρικ του Κριστιάνο καθώς περιμένω την επιστροφή του Κίλερ σούπερ σταρ ασχέτως των τελευταίων δημοσιεύσεων περί σύνταξης στα εμιράτα !!!

Δελτίο: 

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!