ΟΛΟΙ EURO ΑΠΟΨΕ

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο, εμείς ακόμη μία μέρα εδώ στον αγώνα. Σήμερα δεν θα πάμε με τα συνηθισμένα, αλα με ένα διαφορετικό κουπόνι bet builder. Μιας και φτάσαμε στα ημιτελικά του euro οφείλουμε να αφιερώσουμε κάποια κουπόνια σε αυτό.

Κατά τη γνώμη μας, η Ισπανία είναι η ομάδα που αξίζει περισσότερο να φτάσει στον τελικό, και αυτό καθαρά λόγω του ποδοσφαίρου που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής σε σχέση με τη σημερινή της αντίπαλο. Η Γαλλία είναι κυνική, σκοράρει με το σταγονόμετρο ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια με το δικό της τρόπο χωρίς να ενθουσιάζει ιδιαίτερα με την μπάλα που παίζει. Σε αρκετά ρηχά νερά ο σούπερ σταρ της Ένμπαπέ.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!