Όλοι «EUROβολάμε» τα σημεία με στόχο την επιτυχία!!!

0
1121

Καλησπέρα παιχτούρες μου. Επιστροφή στην δράση με κουπόνι «Πάντρεμα». Euro2024 & Ελληνική Basket League το σημερινό μας κουπόνι.Πριν πάω όμως στα σημερινά να σας θυμίσω το πρόγραμμα των επόμενων ημερών καθώς και το σημερινό. Επίσης να καλωσορίσουμε στην παρέα του Katenatsio την Pamela .Την νέα μας συνεργάτη που έρχεται να ταράξει τα νερά και τα σημεία…..!!!Παρακάτω μπορείτε να μπείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Στα σημερινά θα ξεκινήσω με τα Live μας που δεν πρέπει να χάσει κανείς το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 17:00….!! Στο tiktok katenatsio2024 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Βέβαια σήμερα το πρόγραμμα είναι FULL….!!Απο σήμερα και σχεδόν κάθε μέρα θα έχουμε ακόμα μια ωρα live στο koubanezos5050.Απλά εσείς κάντε κλικ παρακάτω.

Στα σημερινά τώρα ,με το γνωστό πάντρεμα και την ανάλυση στο σημερινό live θα πάμε. Βέβαια μη χάσει κανείς και τα προγνωστικά της Pamela…..!!!!Βάζουν φωτιά και ανεβάζουν θερμοκρασίες…..!!!

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .