Όλοι τους…..και μόνος του!!!

Παιχτούρες μου καλησπέρα.Ο πρώτος μεγάλος τελικός για το πρώτο ευρωπαικό τρόπαιο….Special One …απέναντιο στην Νο1 ομάδα στις κατακτήσεις….!!!Η Σεβίλλη κυριαρχεί σε επίπεδο τίτλων στο Γιουρόπα Λιγκ με 6 κατακτήσεις σε ισάριθμους τελικούς: 2006, 2007, 2014, 2015, 2016, 2020….και σήμερα πάει να γράψει ιστορία!!!!Απέναντι της θα βρεί τον ένα και μοναδικό Μουρίνιο….Θα πρέπει ,εχθροί και φίλοι,να τιτ βγάλουν το καπέλο!!!Έχει καταφέρει να βρίσκεται συνέχεια στην κορυφή ακόμα και όταν δεν είναι σε κορυφαίες ομάδες…..!!!!This is special one !!!!

Για σήμερα όσοι πιστοί σας περιμένω στις 17:00 σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day.

Στα σημερινά τώρα ,με δυάδα και απόδοση 8,50 /1 δεν την λες κακή.Αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Η Χάκα δεν είναι στα καλύτερα της ,η Ούλου δεν είναι καμία σούπερ ομάδα ,μονό ματς, που σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι.Αν σε αυτό προσθέσω τα αμυντικά κενά και των δυο τότε το GG & over 2,5 δείχνει άχαστο….!!!

Μπορεί να τους χωρίζει μια κατηγορία αλλά αγωνιστικά είναι στο ίδιο επίπεδο……!!Έτσι λένε τα νούμερα και οι αποδόσεις …..!!!!Για εμάς το όνομα ,η φανέλα αλλά και η κατηγορία παίζει τεράστιο ρόλο….και θα πάρω τα ρίσκα μου…..Άσσος απο ημίχρονο και φύγαμε ….!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!