Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει !!!

Καλησπέρα στον κόσμο του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ !!!  Κυριακή σήμερα γεμάτο το στοιχηματικό μας κουπόνι ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε ξανά με την αγαπημένη μας Seria A! Ιταλικό ματς με έντονο το ενδεχόμενο να δούμε αρκετά γκολ !
Η Λέτσε υποδέχεται την Γιουβέντους σήμερα στις 21:45 στο στάδιο Βία ντελ Μάρε στο Λέτσε!

Από την μεριά της Γιούβε περιμένω νίκη κορυφής καθώς με τους 3 βαθμούς βγαίνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος περιμένοντας το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και την Νάπολη! Από την μεριά τώρα της Λέτσε βλέπω πως το τελευταίο διάστημα η ομάδα του D’Aversa Roberto έχει μια κακή πορεία μετρώντας μόλις μια νίκη σε 10 συνέχει παιχνίδια !
Έτσι λοιπόν βάση της παρούσας αγωνιστικής κατάστασης των δυο ομάδων έχω φτιάξει 2 συνδυαστικά δελτία κομμένα και ραμμένα στην αποψινή αναμέτρηση! Προβάδισμα στην Γιούβε και προφανώς εμπιστοσύνη στον μεγάλο striker Βλαχοβιτς !!!

BET BULDIER 1:

BET BULDIER 2:

Καλή επιτυχία σε όλους 

Vamos Katenatsio 

Fotaras14 #bet_buldier 

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!