ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ…..ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ…..

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες από προβλέψεις τα πήγαμε αρκετά καλά. Βγάλαμε το bet bilder στο παιχνίδι της Ολλανδίας στο οποίο είχαμε συνδυάσει corner και κάρτες. Στο δεύτερο όμως bet builder που είχαμε δώσει, στο παιχνίδι της Αυστρίας με την Tουρκία, πιάσαμε με μεγάλη ευκολία τα corner δυστυχώς είχαμε παίξει και μία κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι, η οποία δεν βγήκε αν και το παιχνίδι κειμενόταν σε αρκετά σκληρά πλαίσια. Για σήμερα επιλέξαμε 2 παιχνιδάκια από το κουπόνι μας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σίγουρα καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει καθώς κάθε πόντος είναι σημαντικός για τη συνέχεια, εξάλλου μιλάμε για δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Η γηπεδούχος έχει αρκετά περιορισμένο ρόστερ με τις επιλογές να μην είναι πολλές και από την άλλη η φιλοξενούμενος εκτός έδρας δεν τα πάει και τόσο καλά, παίζει αρκετά αμυντικά και προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Πιστεύουμε ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάρει ιδιαίτερο ρίσκο οπότε η ισοπαλία είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα.

Ένα παιχνίδι που βγάζει ως φαβορί τους γηπεδούχους. Επέστρεψαν με εντός έδρας νίκη και ανεβασμένο ηθικό. Στο θεσμό του κυπέλλου είναι για 18 αγώνες αήτητοι και σίγουρα θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί. Από την άλλη η φιλοξενούμενος στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 4-0 από τη σημερινή της αντίπαλο, σίγουρα δεν θα την ξεγράψουμε στο σημερινό παιχνίδι καθώς πιστεύουμε ότι θα πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες και ότι το σκορ δεν θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!