More

  OVERακια για ταμείο!!!

  Καλησπέρα από το MrGoal. Μια τετράδα αγώνων θα δούμε για σήμερα τα οποία δείχνουν να έχουν γκολ και μάλιστα να πληρώνουν σχετικά καλά σε απόδοση. Η προοπτική της τετράδας μπορεί να είναι πιο δύσκολη αλλά με παιχνίδια τέτοιας επιλογής μπορεί να είναι και ευκαιρία .Εμείς θα ρίξουμε τη ζαριά μας σε αυτό που αγαπάμε περισσότερο το ,επιθετικό ποδόσφαιρο. Ετσι ώστε κάθε γκολ που θα μπαίνει να νιώθουμε την ηδονή της ικανοποίησης και της χαράς…Πάμε να σπάσουμε σήμερα το telegram group με τους γνωστούς σε όλους μας πανηγυρισμούς….Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ.

  Match date: 16-02-2022 / 19:30 CROTONE vs BRESCIA

  Σε περίεργη φάση η Μπρέσια ωστόσο υπερτερεί της Κροτόνε τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία παράλληλα σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει στα εκτός έδρας παιχνίδια της.Όμως η προϊστορία στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν είναι καλά,αφού στα τελευταία 10 παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και μας κάνει να κρατάνε απόσταση από το διπλό. Το over 2,5 σε τιμές σχεδόν διπλασιασμού μάλλον είναι δώρο αφού τελευταία τους παιχνίδια παρατηρούμε μεγάλα σκορ ακόμα και μεγαλύτερο του over 2.5. θα το τιμήσουμε σε ένα ακόμα ιταλικό παιχνίδι, που περιμένουμε να δούμε αρκετά γκολ!

  Match date: 16-02-2022 / 22:00 INTER vs LIVERPOOL

  Παιχνίδι Champions League μεταξύ Ίντερ και Λίβερπουλ …το πρώτο σημείο που σου πάει στο μυαλό σου είναι τα γκολ .Σημείο που μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί αφού και οι δύο βρίσκονται επιθετικά σε εξαιρετική κατάσταση .Τα αμυντικά κενά και των δύο είναι πολλά ,αφού και η Λίβερπουλ στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει δέχεται πολλές φάσεις και μάλιστα από ομάδες πολύ κατώτερες από την Ίντερ…. Όσο για την Ίντερ θυμάστε τι έγινε στο παιχνίδι με την Μίλαν, άρα αμυντικά Και εκείνη έχει τα θεματάκια της .Over 2,5 λοιπόν και καλή απόλαυση.

  Match date: 16-02-2022 / 22:00 RED BULL SALZBURG vs BAYERN MUNICH

  Μόνο εάν το στήσουν το σημερινό παιχνίδι μεταξύ της Σαλτσμπουργκ με την Μπαγερν θα μπορεί να μείνει κάτω από το over 3,5, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που από τη φύση τους είναι επιθετικές .Με προβλήματα στην άμυνα για την Μπάγερν αφου δίνει δικαιώματα στους αντιπάλους της αλλά μπροστά βρίσκει τρόπο μόνη της να βάλει δύο και τρία γκολ και από την άλλη μία Σάλτσμπουργκ η οποία το μόνο που ξέρει να παίζει είναι επίθεση …με λίγα λόγια Over 3.5!!!!!!

  Match date: 16-02-2022 / 20:00 ATLETICO MADRID vs LEVANTE

  Aν δεν είναι αυτό το παιχνίδι over 2,5 τότε ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι στην Ισπανία .Ατλέτικο Μαδρίτης η ομάδα που φέτος το 90% των παιχνιδιών της τελειώνει με GG& over 2,5 και η οποία και στο τελευταίο παιχνίδι της επιβαβαίωσε το σημείο αυτό και μάλιστα με επική ανατροπή ,με δέκα παίκτες. Σήμερα απέναντι σε μία ομάδα όπως ειναι η Λεβάντε,η οποία δείχνει να μην μπορεί να σώσει την κατηγορία η πιθανότητες να δούμε ακόμα ένα over 2.5 είναι πολλές….και εμείς θα τις πάρουμε.

  Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

  Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
  ** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

  Related articles

  Related Articles

  Share article

  spot_img

  Latest articles

  error: Content is protected !!