ΠΑΜΕ…..ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ…..

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες περάσαμε το σημείο ημέρας που δώσαμε και προχωράμε δυνατά με μία τριάδα από Φινλανδία για σήμερα.

Η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το over 2,5. Οι γηπεδούχοι είναι πάρα πολύ κακοί, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν φαίνεται να ξεκολλάνε εύκολα από αυτήν. Οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνεται να είναι καλύτεροι, περιμένουμε ένα ισοδύναμο παιχνίδι και ευελπιστούμε να σκοράρουν αμφότεροι

Η Ελσίνκι φαίνεται να είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα και θα αντιμετωπίσει, μία εξίσου καλή ομάδα, η οποία βέβαια έρχεται από ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική από την Χάκα. Η ισοπαλία μοιάζει πιθανή και ίσως εξυπηρετεί και τους δύο.

Η Βάασα θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη ισοπαλία στο ντέρμπι της Ελσίνκι με την Κουόπιο. Για την φιλοξενούμενο θα είναι δύσκολα τα πράγματα σήμερα όσο αναφορά την λήψη αποτελέσματος από το σημερινό παιχνίδι, κι ας έφτιαξε κάπως το ηθικό της με το βαθμό την προηγούμενη αγωνιστική.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!