ΠΑΜΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ EURO

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Ήμασταν άτυχοι και χθες. Δεν θα σταθούμε όμως σε αυτό, περασμένα ξεχασμένα. Σήμερα θα παίξουμε euro και θα ποντάρουμε στα γκολ των υποφαινόμενων. Δεν μας έχουν δείξει ακόμα την πραγματική τους δύναμη και ελπίζουμε ότι θα το κάνουν απόψε.

Η Γαλλία ήδη είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, παρόλα αυτά δεν μας έχει δείξει ακόμα πολλά πράγματα, επίσης φαίνεται αρκετά αποδυναμωμένη χωρίς τον βασικό της σταρ Ενμπαπέ. Η Πολωνία από την άλλη έχει αποκλειστεί και οφείλει να παρουσιάσει ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές πρόσωπο στο τελευταίο της παιχνίδι σε αυτό το euro. Περιμένουμε τους Γάλλους να κλείσουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης με μία εμφατική εμφάνιση και πετυχαίνοντας πολλά γκολ.

Κάπως προκλητικός δείχνει ο άσσος της Ολλανδίας σε αυτό το ματς. Είναι αδικαιολόγητα τόσο υψηλός και μάλιστα κόντρα σε μία ομάδα η οποία είναι μεν καλή αλλά η διαφορά ποιότητας είναι αισθητή. Εμείς θα ποντάρουμε στα δύο γκολ της Ολλανδίας.

Καλή η Σλοβενία που μας έχει εκπλήξει με τις εμφανίσειςτης. Από την άλλη η Αγγλία με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο παίρνει τα αποτελέσματα χωρίς να πείθει ιδιαίτερα. Σήμερα πάντως πιστεύουμε ότι η Αγγλία θα ξεσπάσει και θα κλείσει αυτήν τη φάση της διοργάνωσης με ένα ευρύ σκορ.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!