ΠΑΜΕ ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Άλλη μία πολύ μέτρια ημέρα ή χθεσινή καθώς το κουπόνι που είχαμε δώσει δεν πέρασε λόγω του ότι δεν κατάφερε ο Μοράτα να κάνει έστω μία προσπάθεια στην εστία.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανέβει πάρα πολύ στο πρωτάθλημα και σίγουρα το κύπελλο δεν τους είναι αδιάφορο. Σίγουρα όταν αγωνίζονται κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες έχουν το πάνω χέρι ειδικά όταν τα παιχνίδια είναι εντός έδρας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και ίσως δούμε πληθώρα από γκολ στο εν λόγο παιχνίδι.

Περίεργο και δύσκολο παιχνίδι από άποψη σημείου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του πρωταθλήματος αλλά έχουν πάρει ψυχολογία στα τελευταία παιχνίδια από κάποια πολύ καλά εκτός έδρας αποτελέσματα. Η Γιοκοχάμα κάνει πορεία πρωταθλητισμού αλλά σίγουρα δεν είναι άτρωτη. Θα πάμε στα γκολ και σε αυτό το παιχνίδι.

Δύο ομάδες από διαφορετική κατηγορία, που ωστόσο δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία ενώ η φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας. Αν και δεν βρίσκονται στην ίδια κατηγορία φέτος ξανασυναντήθηκαν δύο φορές και μάλιστα είδαμε γκολ και στα δύο παιχνίδια εκατέρωθεν. Κάτι παρόμοιο θα επιλέξουμε και σήμερα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!