Παρασκευή σήμερα. Κλασικά ταμείο!

Καλημέρα φίλοι και καλό ΠΣΚ να έχουμε. «Φορτωμένο» η αλήθεια, αφού η «δράση» είναι στο «φουλ» σε όλα τα πρωταθλήματα και τι καλύτερο για εμάς. Και να ήταν μόνο αυτό, καλά θα ήτανε. Εβδομάδα Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων είναι αυτή που έρχεται και όσο πλησιάζουν οι μέρες για τα Χριστούγεννα, το κουπόνι θα είναι γεμάτο κάθε μέρα.

Χαμός δήλαδη, αφού δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε. Παρασκευούλα σήμερα και δεν θα πρωτοτυπήσουμε.  Θα πάμε ταμείο, όπως τις περισσότερες Παρασκευές, κατά το παρελθόν. Μάλιστα «ξεψαχνίζοντας» κάποια παλιά δελτία, είδα πως είναι η μέρα με τις περισσότερες επιτυχίες της στήλης, αυτά τα δυο χρόνια σχεδόν, που ήμαστε κοντά σας.

Τρείς επιλογές για σήμερα λοιπόν, από Πορτογαλία, Σκωτία και Ολλανδία. Καλή επιτυχία κόσμε.     

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!