Περιμένοντας να πάει 21:15…..!!!!και με €5.559 στην τσέπη!!!!

Καλημέρα παιχτούρες μου.Εχθές δεν είχαμε τίποτα σπουδαίο και σήμερα απλά έχουμε κάτι σαν ….παιχνίδια.Αφού όταν μίλαμε για εθνικές ομάδες μιλάμε για απαγορευτικό στο στοίχημα.Και θα μου πείτε ,αφού είναι απαγορευτικό γιατί δίνεις 3αδα…..!!!Για να περάσει η ώρα ,αφού περιμένουμε να πάει 21:15 ….μετά να παίξουμε μπαλίτσα!!!

Βέβαια πολύ μπαλίτσα παίζουμε στο Telegram Group που σκοράρουμε όλες τις ώρες …και με κάθε τρόπο…Μπες τώρα να μάθεις για τα πακέτα μας απλά κάνε ένα κλικ ΕΔΩ και μετά τις 21:15….μπορείς να σκοράρεις και αλλιώς!!!Δειίτε εδώ το ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ των €5.559 που δώσαμε προχθές με 3/3 και αποδόσεις 4.00 ,3.55 ,2.61…..!!!!!!!!!!!!

Αν τώρα θέλεις να μπείς στο Live μας στο YouTube ,δεν έχεις παρά να κάνεις ένα κλικ παρακάτω,Subscribe και είσαι 11καδάτος!!!!

Στα σημερινά τώρα ,εθνικές ομάδες ,δηλαδή τρείς λαλούν και δυο χορεύουν αφού μιλάμε για παιχνίδια χωρίς αρχή και τέλος.Για αυτό καλά θα κάνετε να είστε προσεχτικοί.Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μας.

Match date: 23-03-2023 / 21:45

DENMARK

FINLAND

Πιο δυνατή σαν σύνολο είναι η Δανία και τα εντός έδρας παιχνίδια της είναι με γεμάτο γήπεδο. Εχει ενθουσιασμό και ταλέντο αλλά και πολλές αλλαγές στην σύνθεση της.Όχι οτι η Φινλανδία είναι σε καλύτερη φάση…Μέτριες προς κακή στα φιλικά και η φιλοξενούμενη….Άσσος & 2-4.

Match date: 23-03-2023 / 21:45

ITALY

ENGLAND

Το ζευγάρι του τελικού …..!!!Το ζευγάρι της βραδιάς και μάλιστα στην πρώτη αγωνιστική.Βέβαια είναι και τα δυο φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση.Παιχνίδι που μπορεί να έχει πολύ Χ αλλά και πολλά γκολ.Βλέπω να σκοράρουν και οι δυο και σε συνδυασμό με το over 2.5 να φτάνει στο 2,80 νομίζω ότι είναι δώρο και θα το τιμήσω!!!!

Match date: 23-03-2023 / 21:45

SAN MARINO

NORTHERN IRELAND

Πιθανό είναι η διαφορά τερμάτων να παίξει ρόλο σε ισοβαθμίες και έτσι η Βόρειος Ιρλανδία θέλει και ευρεία νίκη.Απέναντι στον πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου πρέπει να πάρει την νίκη και με πολλά γκολ. Over 3.5 και τέλος!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!