Καλημερα κατενάτσιο και να έχουμε ένα καλό τριήμερο. Σιγά σιγά όπως βλέπετε οι επιλογές αρχίζουν και λιγοστεύουν αφού όλα οδηγούνται προς την λήξη.Στο σημερινό κουπόνι επέλεξα μια τριάδα που το κίνητρο είναι μεγάλο και μάχες μέχρι τελικής πτώσης.

ΟΥΝ ΚΡΑΙΟΒΑ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ 20:00

Μάχη για μία θέση στο conference League ανάμεσα σε δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα σκοράρουν δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο αγώνας είναι μονός και ο νικητής θα βρεθεί στον τελικό για την τελική μάχη που θα δώσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιστεύω ότι σήμερα θα γινει ένα ανοιχτό παιχνίδι αφού οι τακτικές σε τέτοια παιχνίδια πάνε περίπατο. Πάμε με τα γκολ που στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους μπήκαν με ευκολία. OVER 2.5

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ – ΡΕΤΖΙΝΑ 21:30

Μπαραζ ανόδου και στην Ιταλία με την Σουντιρολ να τερματίζει μια θέση ποιο ψηλά από την αντίπαλο της. Έχει το πλεονέκτημα της έδρας στο σημερινό παιχνίδι Και βασιζόμενη στην καλή άμυνα της θα προσπαθήσει σήμερα να κάνει το πρώτο βήμα για την τελική αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάρμα.

Η Ρετζινα έχει ποιο βαριά φανέλα αλλά σήμερα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να κατέβει στο παιχνίδι με αποφασιστικοτητα να δείξει ότι μπορεί να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.

Ισορροπημένο ζευγάρι το σημερινό και περιμένω να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες με την απόδοση να μας καλύπτει πλήρως. GOAL-GOAL

ΕΙΡ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ 21:45

Επαναληπτικός αγώνας στην Σκωτία με το πλεονέκτημα να βρίσκεται στην μεριά της Πάτρικ αφού επικράτησε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Είναι σε φουλ φόρμα και σκοράρει χωρίς αύριο αφού φορμαριστηκε την κατάλληλη στιγμή. Δεν θα κάτσει πάνω στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και πάει για την νικη και σήμερα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν την ολική επαναφορά αλλά το σενάριο αυτό είναι πολύ δύσκολο μετά την ήττα με 3-0 του πρώτου αγώνα. Βέβαια η προϊστορία στην Σκωτία έχει στο μενού της τέτοιες ανατροπές και η Ειρ θέλει να προσθέσει άλλη μια. Θα παίξει φουλ επιθετικά αναγκαστικά αν θέλει να έχει τύχη στο παιχνίδι με κίνδυνο όμως να δεχτεί γκολ στα κενά που θα αφήσει.

Ανοιχτο ματς με γκολ και από τους δύο αφού η Ειρ δεν έχει επιλογή για συντηρητικό παιχνίδι. Βοηθάει πολύ και η προϊστορία στο ζητούμενο που ψάχνουμε οπότε θα το τιμήσω. GOAL-GOAL & OVER 2.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη