ΠΛΗΡΩΜΗ…ΜΕ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες δώσαμε 1 bet builder κουπόνι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα με προσπάθειες παικτών στην εστία, δυστυχώς όμως δεν μας πλήρωσε. Σήμερα θα πάμε με ακόμη ένα bet builder αυτή τη φορά με corner και κάρτες.

Η Ρουμανία μετά από τετραπλή η σοβαθμία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και βρέθηκε να αντιμετωπίζει σήμερα, τους πολύ φιλόδοξους Ολλανδούς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αν και φαίνεται να υπάρχει φαβορί μετά από όσα έχουμε δει σε αυτό το euro θα προτιμήσουμε να μην πάμε σε γκολ και σημείο αλλά σε κόρνερ και σε κάρτες.

Η Αυστρία έδειξε να είναι πιο δεμένη ομάδα από τους Τούρκους. Βάζει γκολ και γενικότερα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και πειθαρχημένο. Σημαντική απουσία για τους Τούρκους από το σημερινό παιχνίδι είναι ο Τσαλχάνογλου. Εμείς παρόλα αυτά και σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε σε κόρνερ και θα επιλέξουμε και μία κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!