Ποντάρισμα στην ελληνική 7αδα με απόδοση στο 7.60 !!! By Fotaras14

Καλημέρα στο λαό του  ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ !!! Η αποψινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Super League!

Φτάνοντας λοιπόν στην 25η αγωνιστική όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα στο ελληνικό πρωτάθλημα  !

Ξεκινώντας από τις 15:00 με δυο παιχνίδια, ανάμεσα σε  Αστέρα και Κηφησιά στην Τρίπολη καθώς και το ματς στο Βόλο με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ΟΦΗ ! Τέλος η 25η αγωνιστική θα «τελειώσει» στο μεγάλο ντέρμπι στο Απόστολος Νίκολαίδης όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Άρη !

Σπουδαίες και κομβικές όλες οι αναμετρήσεις η κάθε μια για τον δικό της λόγο ! Εγώ αποφάσισα λοιπόν για σήμερα να παίξω πολύ sure bets !!! Καθώς δεν περιμένω και τρομερές εκπλήξεις τις τελευταίες αγωνιστικές  ! 

Έτσι πόνταρα σε όλη την 7αδα με κάποια σημεία σε νικήτριες ομάδες αλλά και στα γκολ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις  ! 
Συνολική απόδοση λοιπόν το 7.60 με ΣΤΟΧΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ  by Fotaras14 και στην Super league

Δελτίο:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!