ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ…..ΚΑΙ…..ΚΙΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ…

Καλημέρα φίλες και φίλοι του Κατενάτσιο. Χθες επιλέξαμε να παίξουμε μόνο κόρνερ ,αλλά και πάλι δεν ήταν το τυχερό μας αφού βγήκε μόνο το ένα από τα τρία. Σήμερα πάμε Κίνα και έχουμε καλό προαίσθημα γι’ αυτό.

ΣΑΝΓΚΑΙ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ – ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ ΡΟΝΓΚΤΣΕΝΓΚ

Η γηπεδούχος είδη έχει κάνει υπέρβαση φτάνοντας στο σημείο αυτό ξεπερνώντας τρεις γύρους. Από την άλλη ή φιλοξενούμενος είναι πάρα πολύ καλή και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Όπως όλα δείχνουν μπορεί να τα πάει περίφημα και στο κύπελλο.

ΓΚΟΥΑΝΞΙ ΧΕΝΓΚΤΣΕΝ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΠΟΡΤ

Δικαίως παίζεται τόσο χαμηλά το διπλό αφού η Σανγκάη έρχεται από 8 διαδοχικές νίκες έχοντας πετύχει 32 τέρματα. Λόγω του εξ αναβολής αγώνα που είχε μέσα στην εβδομάδα, σίγουρα θα κατέβει με διαφορετική ενδεκάδα παρόλα αυτά έχει τους παίκτες ώστε να κάνει τη διαφορά.

ΣΑΝΞΙ ΓΙΟΥΝΙΟΝ FC – ΓΙΑΤΑΙ

Η γηπεδούχος βρίσκεται στην πρώτη θέση της league 2 και έχει ανοίξει η όρεξή της καθώς στον προηγούμενο γύρο πέταξε εκτός μία ομάδα από τη league 1. Η φιλοξενούμενος έχει μόλις δύο νίκες σε 13 παιχνίδια και σίγουρα ο βασικός της στόχος είναι το πρωτάθλημα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!