Πρώτη ιπποδρομιακή Κυριακή του μήνα…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Πρώτη ιπποδρομία για τον μήνα Νοέμβριου και πάμε να κάνουμε μια καλή αρχή …και να συνεχίσουμε το εκπληκτικό μας σερι του προηγούμενου μήνα…Πολύ δύσκολες και αμφίρροπες οι σημερινές ιπποδρομίες με πολλούς διεκδικητές για την νίκη ή ακόμα και άλογα που έχουν τρέξει σε αρκετές κούρσες ήτε πρωτοεμφανιζόμενα αλλά εμείς θα προπσπαθήσουμε να δώσουμε τα καλύτερα προγνωστικά.

1η Κούρσα
Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ είναι ανώτερος στον όμιλο και παρά τα πολλά κιλά του πιστεύουμε  θα αντέξει την πίεση της κούρσας και θα εξέλθει νικητής.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΧΑΒΑΗ ΣΕΞΥ και για την τρίτη τον ελαφρύ ΑΚΗΣ καθώς και τον ΝΤΟΥΚΑ ΜΑΓΚΑ.

2η Κούρσα
Πολύ ωραία έτρεξε ο ΤΖΟΛΥ ΤΖΟΚΕΡ στην πρώτη του συμμετοχή και πιστεύουμε θα κερδίσει.Για την δεύτερη θέση τον πρωτοεμφανιζόμενο ΜΠΟΧΗΜΙΑΝ ΡΑΨΟΝΤΥ και για την τρίτη την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΡΟΒΑ και την  ΤΡΟΟΔΙΤΙΣΣΑ .

3η Κούρσα
Εξαιρετικά έτρεξε ο ΖΩΤΟΣ στην τελευταία του κούρσα και πιστεύουμε ότι θα κερδίσει.Για τη δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΓΙΑΓΚ ΗΛΙΑΣ και για την τρίτη θέση την ΛΑΒ ΝΕΝΗ καθώς και την πρωτοεμφανιζόμενη ΑΠΡΕ ΜΟΥΑ

4η Κούρσα
Ανωτερη δείχνει στον όμιλο της η ΠΡΙΝΣΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και παρά την απειρία της θα την προτείνουμε με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση η σταθερή ΠΕΡΠΟΛ και για την τρίτη θέση δυο αουτσάιντερ ο ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΛΟΙΖΟΣ και η ΝΤΑΝΤΕΛΙΟΝ.

5η Κούρσα
Άδικα έχασε στην τελευταία του κούρσα ο ΣΙΑΤΟΟΥ ΝΤΑΝΣΕΡ και πιστεύουμε σήμερα θα κερδίσει.Δεύτερη θέση δίνουμε στον ΣΙΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ και τρίτη θέση στον πολύ καλό ΦΛΑΗ ΣΤΑΡΤ

6η Κούρσα
Μάχη αναμένουμε μεταξύ της ΝΤΑΗΑΜΟΝΤΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ και του ΜΕΛΙΟΣ για την νίκη.Για την τρίτη θέση ο ΠΙΚΛΗΣ.Να προσεχθεί η ΦΤΑΝΕΛΛΑ .

7η Κούρσα
Πιστεύουμε ότι είναι ανώτερο άλογο ο ΕΞΚΛΟΥΣΙΒ και θα τον προτείνουμε για την νίκη με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση ο ΧΑΒΑΗ ΝΤΙΜΑ και για την τρίτη θέση ο ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ με την ΣΙΑΣΤΑ ΜΟΥΝ .

8η Κούρσα
ΜΙα απο τις καλύτερες κούρσες της ημέρας με πολλούς διεκδικητές για την νίκη.Εμείς θα προτείνουμε τον ΤΑΡΑ ΕΞΠΡΕΣ καθώς και τον ΣΕΡ ΣΩΤΤΟΣ ο οποίος έτρεξε πολύ καλά στην τελευταία του συμμετοχή.Για την δεύτερη θέση την ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗ και για την τρίτη ΝΕΦΕΛΗ .Το αουτσάιντερ της συνάντησης που μπορεί για την νίκη είναι ο ΝΕΒΕΡ ΣΕΗ ΝΕΒΕΡ .

9η Κούρσα
Ο ΒΙΤΤΗΣ ΣΤΑΡ με συνεχόμενα πλασέ πιστεύουμε σήμερα θα αντέξει και θα κερδίσει.Για την δεύτερη θέση η πολύ ελαφριά με καλή ανάβαση ΒΙΒΑ ΣΕΜΠΟΥ και για την τρίτη θέση ο ΕΛΑ ΦΟΥΚΚΑΡΑ ΜΟΥ με την ΑΚΡΟΥΛΑ ΣΑΝΤΗ .

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!