Ρε είδε κανένας τον Αλέκο???…19,00 απόδοση δώσαμε εχθές σε μονό παιχνίδι!!!

Καλημέρα παιχτούρες μου…Μπορεί εχθές η Ντόρτμουντ να μην πήρε το πρωτάθλημα όμως εμείς και εχθές βγήκαμε πρωταθλητές με τις αποδόσεις που δώσαμε πάλι !!!Τρομέρα πράγματα κάνουμε καθημερινά στο Live Betting του katenatsio και όσοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι……απλά ας δουν παρακάτω….!!!!

Κάθε μέρα πάρτι ,κάθε μέρα ταμεία ,κάθε μέρα αποδόσεις για άλλα γούστα ,αν τώρα θέλεις να είσαι ένας απο εμάς….

Σήμερα στις 17:00 σε TikTok, Youtube ,Facebook,Instragram….για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day.

Στα σημερινά τώρα ,περίεργα και δύσκολα παιχνίδια αλλά εμείς είμαστε εδώ…γιατί στα δύσκολα το katenatsio ξέρει να πληρώνει…Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Νυρεμβέργη…Κερδίζει ή δεν χάνει αλλα αν πάρει ισοπαλία και η Μπίλεφελντ δεν κερδίσει σώθηκε. Αν πάρει ισοπαλία και η Μπίλεφελντ κερδίσει θα εύχεται να χάσει η Μπράουνσβαϊχ ώστε να σωθεί. Αν ηττηθεί μένει στην κατηγορία εφόσον η Μπίλεφελντ δεν κερδίσει ή αν η Μπράουνσβαϊχ ηττηθεί και εκείνη αλλά με διαφορά τερμάτων τουλάχιστον κατά τρία γκολ μεγαλύτερη από τη δική της ήττα.Δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει να κερδίσει για να μην έχει μπλεξίματα..Η παράδοση είναι με το μέρος της ,η αγωνιστική εικόνα του παιχνίδιου όχι…Βέβαια αν η Πατερμπορν δεν δείξει ενδιαφέρον για το παιχνίδι το διπλό μπορεί να επιβεβαιωθεί….Εμείς θα πάμε με το Χ2 & Over 2,5 αφού περιμένω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο τι θα γίνεται και στα αλλά δυο ματσάκια!!!!

Μας πλήρωσε τις προηγούμενες δυο φορές που την ακολουθήσαμε και στην έδρα της σήμερα που είναι πολύ δυνατή ,θα μας πληρώσει για 3η και τελευταία φορά για φέτος .Αφού σήμερα αν νικήσει σώνει το τομάρι της.Και επειδή βλέπω ότι θα γίνει και σωστή διαχείριση στο παιχνίδι θα τιμήσω τον Άσσο & 2-4 γκολ .

Και κλείνω με το Αμβούργο…!!Ο χειρότερος αμυντικά στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο επιθετικά στο πρωτάθλημα.Ο τελευταίος και αδιάφορος με τον τρίτο που θέλει νίκη….Με λίγα λόγια και καλά Σαντχάουζεν απέναντι στο Αμβούργο…..Αν δεν δούμε κανένα περίεργο εργάκι σαν το χθεσινό στην Γερμανία …τότε το διπλό απο ημίχρονο και over 3,5 είναι επιλογή ταμείου.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!