Ρε γατάκια έχει Super League !!! Kombotis speaking!!!….Φιλάκια!!!

Καλημέρα katenatsio.Φαντάζομαι έχετε δει τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και τι θα δούμε ακόμα στις επόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν με τα παιχνίδια που αναδεικνύουν τον πρωταθλητή .Δεν θα ασχοληθώ σήμερα με αυτά αλλά μετά από καιρό θα κάνω ένα tour στα παιχνίδια αυτά τα οποία δίνουν σωτηρία.

Χαμός σήμερα και από την άλλη σημεία που πληρώνουν αφού φτάσαμε στην τελευταία σχεδόν στροφή ή καλύτερα μία στροφή πριν από το τέλος.

Αρχή Θα κάνω με το παιχνίδι που δείχνει να είναι στην απόλυτη ισορροπία και δεν είναι άλλο από το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης .Μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί την ισοπαλία. Μην εθελοτυφλείτε ,μην περιμένετε να προσπαθήσει κανένας να σκοτώσει κάποιον ,σήμερα όλοι μεγάλα παιδιά είναι θα μπουν στο γήπεδο να πάρουν τον ένα βαθμό και μαζί να μείνουνε στην κατηγορία και να τα πούνε του χρόνου .Με Χ απο ημίχρονο στο 3 απόδοση εεεε το λες καλο!!!

Δεύτερο παιχνιδάκι για σήμερα αυτό στην Κρήτη μεταξύ του ΟΦΗ και του Ιωνικού. Ο Ιωνικός αν θέλει κάτι σήμερα αυτό είναι μόνο η Νίκη και λέμε μόνο τη Νίκη διότι είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου ,δεν κερδίζει σήμερα πολύ πιθανόν δε μένει στην κατηγορία ,κερδίζει σήμερα πολύ πιθανόν διεκδικεί τουλάχιστον την τελευταία αγωνιστική τις όποιες πιθανότητες έχει για να παραμείνει στην κατηγορία .ΟΦΗ από την άλλη χάρες δεν κάνει αλλά σήμερα ……μπορεί να κλείσει λίγο τα μάτια έτσι ώστε να εξασφαλίσει τρεις με έξι βαθμούς του χρόνου !!!!!!!Ε τι λέτε??????

Και θα κλείσουμε τα παιχνίδια της Super League με το παιχνίδι του της Λαμίας με το Λεβαδειακό. Χαμός, τι να λέμε και από πού να το πιάσουμε όπως και να το πιάσουμε το παιχνίδι η συνισταμένη είναι μία γκολ από παντού over 2.5 και ας κερδίσει αυτός που έχει το μεγαλύτερο μέσον .Ναι ναι ναι καλά ακούσατε αυτός που θα φροντίσει σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς μέσα ή έξω από το γήπεδο, πριν ή μετά το παιχνίδι….!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!