Καλημερα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Σήμερα η τριάδα έχει δυνατά παιχνίδια χωρίς εύκολους αντιπάλους καθώς στο ξεκίνημα όλες οι ομάδες ψάχνουν τα πατήματα τους.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 19:15

Δυσκολη έξοδο για τους προτεσταντες στην πρεμιέρα καθώς πηγαίνουν σε μία έδρα που δεν περνάει με περιπάτους όπως αλλού. Σίγουρα θέλει νίκη στην πρεμιέρα αλλά έχει και το μυαλό της στο ματς με την Σερβέτ για το Champions League.

H Κιλμάρνοκ έδειξε καλό πρόσωπο στο Λιγκ Καπ σκοράροντας σε όλα τα ματς. Σήμερα Θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα και θέλουν να χτυπήσουν στα κενά της αντιπάλου.

Δεν είναι στα καλύτερά της η Ρειντζερς και ίσως δεχτεί γκολ αφού σε κανένα ματς προετοιμασίας δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδεν. GOAL-GOAL 2.5

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΖ 20:30

Με πολύ καλή εμφάνιση και το καθαρό 0-3 έφυγε με το διπλό στην πρεμιέρα η Στουρμ από την έδρα της Αούστρια. Σήμερα Θέλει να κάνει το 2/2 αλλά δεν έχει εύκολο αντίπαλο και έχει και αυτή τον αγώνα μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι έπεσαν από το αεροπλάνο και δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά αφού παιχνίδι χαμένο κατάφεραν και πήραν τον βαθμο στο 95. Σήμερα πηγαίνουν στο ΓΚΡΑΤΣ με στόχο να πάρουν κάτι θετικό με σύμμαχο και την προϊστορία αφού έχουν φύγει αρκετές φορές με το διπλό στην τελευταία 5ετια.

Είναι φαβορί η Στουρμ αλλά λίγο το Champions που ακολουθεί και λίγο η προϊστορία με κάνουν να βάλω κάλυψη. 1Χ & GOAL-GOAL

ΣΑΛΚΕ – ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 21:30

Εχασε στην πρεμιέρα η Σαλκε με 5-3 μέσα στο Αμβούργο παρολο που σκόραρε 3 φορές. Σήμερα η Νίκη είναι μονόδρομος καθώς η πίεση που δέχεται από τον κόσμο φέτος είναι μεγάλη για άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Η Καιζερ έχασε στην έδρα της αν και έκανε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα. Σήμερα ξέρει που πάει και το πλάνο πρέπει να είναι να ρίξει τον ρυθμό του ματς αν θέλει να φύγει με κάτι θετικό από ματς.

Πιστευω ότι η πίεση που θα ασκήσει η Σαλκε στο παιχνίδι θα είναι μεγάλη αλλά και σαν ομάδα είναι καλύτερη από την Καιζερ. ΑΣΣΟΣ & OVER 1.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη