ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Χθες περάσαμε μόνο το ένα σημείο εκ των τριών και μας έδωσε το 50% του πονταρίσματος μας πίσω αφήνοντας μας με μικρή χασούρα. Θα μπορούσε να είχε περάσει και ένα δεύτερο σημείο αλλά δεν ήμασταν τόσο τυχεροί. Σήμερα επιλέξαμε κάπως πιο εύκολα παιχνίδια στο να επιβεβαιωθούν.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα οπότε εδώ δεν μιλάμε για γηπεδούχο και φιλοξενούμενο. Η Κρίστιανσουντ πήρε τη νίκη με αρκετή δόση τύχης αλλά με τέτοιες επιδόσεις, εντός του αγωνιστικού χώρου δεν θα είναι κάθε μέρα Κυριακή. Από την άλλη η Φρέντρικσταντ, είναι πολύ καλή ιδιαίτερα όταν παίζει μακριά από τη φυσική της έδρα και αυτό ίσως παίξη το ρόλο του στο σημερινό παιχνίδι.

Σε πολύ μέτρια κατάσταση βρίσκεται η φιλοξενούμενος. Δεν μπορεί να βρει ακόμα τα πατήματά της και σήμερα αντιμετωπίζει μία πολύ καλή ομάδα ιδιαίτερα εντός έδρας. Έχουμε την αίσθηση ότι απόψε θα ηττηθεί αλλά ένα γκολ θα το βρει.

Ρεβάνς, τουλάχιστον σε επίπεδο ψυχολογικό και αγωνιστικό θα ψάξει σήμερα η Ούλου, αφού την τετάρτη ηττήθηκε για το κύπελλο από την σημερινή της αντίπαλο. Στο εν λόγω ματς ήταν καλύτεροι από την Σειναγιοεν αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Σήμερα πιστεύουμε ότι θα βρουν γκολ εκατέρωθεν και θα πληρωθούμε το σημείο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!