ΣΗΜΕΡΑ ”ΒΛΕΠΟΥΜΕ” ΙΤΑΛΙΑ

Καλησπέρα σε όλους. Η χθεσινή ημέρα δεν πήγε και τόσο καλά αφού δεν πέρασε η τριαδούλα μας. Ωστόσο πήραμε ένα μέρος του πονταρίσματος μας πίσω αφού πιάσαμε το ένα εκ των τριών. Σήμερα θα πάμε με δυάδα η οποία έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Σίγουρα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μετά την Πάρμα και την Κόμο, οι οποίες βρίσκονται ήδη στo (Campionato). Μία θέση υπάρχει μόνο στην Serie A. Εκπληκτική η Kρεμονέζε απέναντι στην Καταντζάρο, πολύ σοβαρή και στα δύο παιχνίδια η Βενέτσια με την Παλέρμο. Η προιστορία δείχνει ότι βρίσκουν γκολ με ιδιαίτερη δυσκολία στα μεταξύ τους ματς.

Η Βαλούρ συνεχίζει αήττητη σε 6 αγώνες με 5 νίκες και την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με σκορ 2-2 με την Χαφναρφιορντουρ. Ήταν καλή η εμφάνιση της αλλά πλήρωσε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα της.

Η Στιάρναν προέρχεται από μία ε Ευρεία νίκη επι της Ακουρέιρι με σκορ 5-0 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είναι σε καλή κατάσταση, επίσης να σημειώσουμε ότι είχε δύσκολο πρόγραμμα στις εξόδους της.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!