Στα 3 κόρνερ…πέναλτι!!!

Βρε καλώς την κουμαρτζοπαρέα του Katenatsio…!Μα καλά εσείς δεν κοιμάστε καθόλου!!!Τα μηνύματα σε αυτό το group του Telegram δεν σταματάνε ΠΟΤΕ…!!Είπα και εγω να ξεκουραστώ λίγο και άνοιξα το κινητό μου και είχα 3.000+ μηνύματα …Ρε είστε τρελοί ή μου πουλάτε τρέλα…?

Και αφού έτσι είστε εσείς ….έτσι και εγώ!Τρέλα έσεις …κόρνερ εγώ!!!Πωωω τι θυμήθηκα τώρα…Παίζαμε μπαλίτσα στις αλάνες και επειδή πολλοί στον φόβο να μην χάσουν την μπάλα και δεχτούν γκολ,πέταγαν την μπάλα ..Κόρνερ…!!!Απο εκεί ξεκινήσαμε και το φοβερό «στα 3 κόρνερ πέναλτι»…!!Ρε εσείς εκεί στην UEFA μηπώς να το σκεφτείτε σοβαρά…Αλλά άστο καλύτερα γιατί δεν μας πάνε τα πέναλτι καθόλου.

Λοιπόν μάγκες μου σήμερα σας έχω κορνεράκια…έτσι για να μην μου βαλτώνετε και μουχλιάζετε μερικοί..!!!

Ααααα και τώρα που το θυμήθηκα…Καλά ρε «τσαμπατζήδες» δώστε 5€ να μπείτε στο live betting katenatsio στο telegram και σταματήστε το παρακαλετό στα live του Papadelinio για ακόμα ένα σημείο!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!