Στη Seria A κάνουμε παπάδες !!!

Καλησπέρα στο λαό μας ! Για σήμερα το μενού περιλαμβάνει ΡΟΜΑ πίτσα ! Και φυσικά δεν κάνουμε διαφήμιση στην γνώση αλυσίδα αλλά …στην ομάδα του Ιταλικού πρωταθλήματος ! 

Για την αποψινή αναμέτρηση τώρα περιμένω μια σκληρή μάχη καθώς και δυο ομάδες έχουν στόχο τους 3 βαθμούς ! Από την μεριά των Ρωμαίων μετά την αλλαγή προπονητή η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματα της ωστόσο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αντιμετωπίζουν μια σχετικά αδύναμη ομάδα της Seria A , μια ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται μια θέση πιο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού !

Συνοψίζοντας ,και οι δυο ομάδες διψάνε για την νίκη με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές φάσεις και γκολ και από τις δυο πλευρές ! Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο πιστεύω πως θα δούμε γκολ καθώς βάση και της  προϊστορίας είναι κάτι που έχει ξανά συμβεί ! Κλείνοντας έχω προσθέσει επιλογή και από την αγορά των σκόρερ ανεβάζοντας τώρα την απόδοση σε ένα αρκετά καλό επίπεδο !

BET BULDIER:

Vamos Katenatsio 

Fotaras14 #bet_buldier

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!