Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Ταμειαρα χθες μας χάρισαν τα παιδιά της Λατινικής Αμερικής και μας έδωσαν χρηματική ανάσα για την συνέχεια του καλοκαιριού στο δελτίο που δόθηκε στο Τελεγκραμ Γκρούπ. Σήμερα θα πάμε με την ίδια συνταγή αφού το Copa America φαίνεται να είναι μια σταθερή λύση στις επιλογές μας. Με τριάδα θα πάμε και σήμερα με συνδιασμο και από Βραζιλία καθώς τα παιχνίδια είναι ελάχιστα και σήμερα.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 01:00

Πρεμιέρα στον τέταρτο όμιλο με το ζευγάρι που θα δώσει την μάχη για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους 8 της διοργάνωσης καθώς το ένα φαίνεται ήδη καπαρομενο τουλάχιστον στα χαρτιά από την Σελεσαο. Η Κολομβία ίσως είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας της αφού διαθέτει ένα σύνολο που έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα και στα προκριματικά αλλά και στα τελευταία φιλικά καθώς έχει να χάσει σε επίσημο παιχνίδι από το 2022. Είναι το φαβορί σήμερα και πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα ξεκινήσει με νίκη.

Η Παραγουαη από την μεριά της ξέρει τις δυσκολίες του παιχνιδιού και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το ματς μήπως και αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Η προϊστορία δεν την ευνοεί πάντως καθώς έχει με διαφορά περισσότερες ήττες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πιστευω στον Άσσο καθώς η Κολομβία είναι για μεγάλα πράγματα φέτος και έστω και δύσκολα θα ξεκινήσει με το δεξί. ΑΣΣΟΣ & 2-5 GOAL

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ 01:00

Η γηπεδούχος μπορεί να βρίσκεται σε ανοδική πορεία όπως και η αντίπαλος της όμως τα παιχνίδια τους κρίνονται οριακά στο +/- 1καθως ο πρώτος τους στόχος είναι να διαφυλάξουντο 0 στην εστία τους. Πάντως κουτσά στραβά βρίσκουν γκολ και μαζεύουν βαθμούς ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα. Σήμερα περιμένω ένα δυνατό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους που αν δεν καταφέρουν να βάλουν γρήγορα γκολ στην αρχική πίεση θα μαζευτούν και θα πάει το παιχνίδι στην δύναμη. Χαμηλό σκορ βλέπω όποτε θα πάω με το 2-3 GOAL που είναι σε καλή στοιχηματική τιμή.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΊΚΑ 04:00

Η Σελεσαο βρίσκεται σε μια αναστάτωση καθώς με τις τελευταίες εμφανίσεις της δεν δείχνει αυτό που όλοι περιμένουμε. Βέβαια σάλο έχουν προκαλέσει και οι δηλώσεις του Ροναλντινιο στην χώρα που δήλωσε ότι δεν θα ξαναδεί την εθνική γιατί αυτό που βλέπει δεν είναι Βραζιλία. Όπως και να έχει όμως σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Κοστα Ρίκα να ξεκινήσει Εμφατικά και να πάρει την νίκη καθώς υπερτερεί κατά πολύ σε ποιότητα από την αντίπαλο της.

Η Κόστα Ρίκα θα προσπαθήσει να κρατήσει σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι καθώς αν ανοίξει ο ρυθμός ξέρει ότι θα έχει τεράστιο πρόβλημα. Η δύναμη είναι ο μόνος τρόπος για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα αλλά και η τύχη πρέπει να είναι σύμμαχος της.

Αν πάει το χέρι σε κάποιον εκτός του Άσσου ας το ποντάρει, το δικό μου όμως θα πάει στον Άσσο από ημίχρονο καθώς αν μπει ένα γκολ γρήγορα το ματς θα αλλάξει κατά πολύ. Θέλει η Βραζιλία να αποδείξει ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση και περιμένω να μπει με το μαχαίρι στα δόντια. ΑΣΣΟ ΗΜ ΑΣΣΟ ΤΕΛ & 2-5 & OVER 6.5 ΚΟΡΝΕΡ

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη