Καλημερα κόσμε και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Χθες κάναμε εξαιρετική κάβα για τα παιχνίδια του καλοκαιριού με Μπασκετακι που μας πλήρωσε και μάλιστα αδρά. Σήμερα κοιτάζοντας το κουπόνι εκτός από τα παιχνίδια του Euro είδα ότι στην χώρα που τα γκολ τα βάζουν και στον ύπνο τους έχει μια τετράδα που πιστεύω ότι μπορεί άνετα να επιβεβαιωθεί και μάλιστα αν τα παιχνίδια κυλισουν όπως συνηθίζεται μπορεί να βγει το 70-80% από το πρώτο ημίχρονο. Αυτή η χώρα σε ολες τις κατηγορίες μπορείς να πιάσεις τα ματς από το ημίχρονο η μπορεί να τα χάσεις βάζοντας ακόμα και 4-6 γκολ και να μπουν 9, δλδ να κυνηγάς τα γκολ και να χάσεις δελτίο από τα παραπάνω γκολ που θα μπούνε. Βέβαια έχει και κάτι μέρες που δεν κουνιέται φύλλο αλλά πιστεύω ότι σήμερα θα μας πληρώσουν. Τετράδα με δύο αντρικά παιχνίδια και δύο από τις γυναίκες χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση στα ματς. Βάλτε γκολ να πληρωθούμε το σημερινό σύνθημα μας.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη