ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του κατενάτσιο. Χθες απήχαμε από το να δώσουμε κάτι διότι τα παιχνίδια ήταν πολύ λίγα και δεν εντοπίσαμε κάτι αξιόλογο. Σήμερα θα πάμε με μία πολύ καλή τριάδα και ευελπιστούμε να πληρωθούμε στο τέλος της ημέρας.

Καμία από τις 2 ομάδες δε μας έπεισε στα φιλικά των προηγούμενων ημερών και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή σημείου είναι πολύ δύσκολη, οπότε θα πάμε στα γκολ

Η Ουκρανία σήμερα κατά πάσα πιθανότητα, κατεβαίνει με τη βασική της ενδεκάδα. Ωστόσο το διπλό είναι πολύ χαμηλό. Θα το συνδυάσουμε με τα γκολ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό της απόδοσης.

Σήμερα η χώρα μας είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η καλή εμφάνιση με τη Γερμανία σίγουρα μας προτρέπει στο να επιλέξουμε το διπλό με συνδυασμό στα γκολ.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!