Τελικός Europa League και bet buldier !!!

Κόσμε του Κατενάτσιο καλησπέρα άλλη μια υπέροχη βραδιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Δουβλίνο με το τελικό του Europa League να έχει προγραμματιστεί για τις 22:00 ! Οι δυο ομάδες οι οποίες θα αναμετρηθούν στο μεγάλο τελικό είναι η Ατάλαντα και η Μπάγερν Λεβερκουζεν βγάζοντας εκτός στην προηγούμενη φάση Μαρσειγ και Ρόμα αντίστοιχα !

Οι δυο ομάδες προέρχονται από καλές εμφανίσεις δεδομένο που τις βοηθά να αγωνιστούν με καλή ψυχολογία ενόψει του τελικού ! Περιμένω ένα κλειστό ματς αρχικά με έμφαση στις αντεπιθέσεις ! Και η Αταλάντα αλλά και η Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι ομάδες που σκοράρουν αλλά και δένονται γκολ ,αυτό έχει δείξει και η μέχρι τώρα πορεία τους στην διοργάνωση ! Στοιχηματικά θα ποντάρω σε συνδυαστικό δελτίο με αγορές που μας δίνουν αρκετά δυνατή απόδοση !!! Δείτε παρακάτω το αποψινό bet buldier του μεγάλου τελικού του UEFA Europa league !!!!

Bet buldier:

Στατιστικά:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!