Θα γυρίσει ο τροχός ..θα γελάσει και ο φτωχός!

Καλησπέρα Katenatsiotes,

Ακόμα μια ημέρα μας γύρισε την πλάτη η τύχη αφού εχθές χάσαμε ακόμα 1.223,08€ (ΔΕΣ ΕΔΩ) και μάλιστα με την χαμηλότερη απόδοη στο κουπόνι μας….Που θα πάει θα έρθει και η καλή που μας στριφογυρίζει …Πάμε με τα σημερινά.

Η Βερόνα μέχρι στιγμής έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο και το μόνο που της λείπει για να παίρνει πιο εύκολα βαθμούς είναι η ευκολία στο σκοράρισμα. Από την άλλη η Σασσουόλο προβληματίζει με την αμυντική της λειτουργία δεν είναι όμως τόσο κακή ομάδα για να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Το μομέντουμ δείχνει τον άσο, η επιλογή μας όμως είναι στο Combo 1X+over 1,5 .

Οι γηπεδούχοι έχουν μικρό προβάδισμα για τη νίκη, αλλά η Ουράλ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ανάμεσα στο under και στο over κινείται το ματς. Επιλογή τα «2-3 γκολ».

Μπορεί να μην κέρδισε τη Λανς, με τις εμφανίσεις που κάνει όμως η Οσέρ πραγματοποιεί άλματα ωριμότητας, χτίζοντας χαρακτήρα, στοιχείο που της έχει στοιχίσει στη σεζόν. Επιθετικά είναι εξαιρετική. Το πρόβλημα εντοπίζεται στη αμυντική λειτουργία, ήδη όμως έχει κρατήσει το μηδέν στα δύο τελευταία και επειδή και η φιλοξενούμενη είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα θα πάμε με το Combo 1Χ+under 2,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!