Θα μείνουνε Λατινική Αμερική ; ή θα φύγουμε νύχτα !!!

Καλημέρα στο κόσμο του Katenatsio.com !Τα  προγνωστικά από Λατινική Αμερική συνεχίζονται και σήμερα ! Χθες δεν μας βγήκε καθόλου το ματς καθώς η λευκή ισοπαλία ήταν αυτή που επικράτησε ! 

Για σήμερα τώρα έχουμε και πάλι αναμέτρηση από το Copa de la Liga Professional με την Ριεστρα να υποδέχεται την Ρίβερ Πλειτ ! Για την μεριά των γηπεδούχων πιστεύω πως θα δυσκολεύουν αρκετά στην αποψινή αναμέτρηση , καθώς και η δυναμική της Ρίβερ αλλά και η η πρόσφατη αλλαγή προπονητή θα είναι δεδομένα τα οποία θα δημιουργήσουν πονοκέφαλο στον Κριστιάν Φαμπιάννι !  Από την μεριά των φιλοξενούμενων τώρα θεωρώ πως θα είναι μια εύκολη βραδιά καθώς βρίσκονται σε μια ξέφρενη πορεία μέχρι στιγμής ! Στοιχηματικά τώρα η αγορά των γκολ και των καρτών έχουν προστεθεί στο αποψινό συνδυαστικό δελτίο , το όποιο θα βρείτε παρακάτω !

Bet buldier:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!