Τι;;; 24 απόδοση σε στοίχημα Παρολί ;;;

Καλημέρα στο λαό του  ΚΑ ΤΕ ΝΑ ΤΣΙΟ !!! Σπουδαία η αποψινή ήμερα καθώς έχω ετοιμάσει μια τρομερή 7αδα από το ελληνικό πρωτάθλημα η οποία μας απογειώνει με 24 απόδοση !!! 

Φτάσαμε λοιπόν στην 26η αγωνιστική της Super League στην Ελλάδα ! 

Πλούσιο το πρόγραμμα για την αποψινή αγωνιστική με 7 αναμέτρησεις να διεξάγονται την ίδια ώρα για τους προφανείς λόγους 

! όλες οι αναμετρήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά αυτές των μεγάλων ομάδων οι οποίες έχουν και το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον ! Όπως έχετε καταλάβει το ποντάρισμα θα είναι σε όλες τις αναμετρήσεις σε στοίχημα Παρολί!!!

Οι επιλογές είναι διάφορες και προσαρμοσμένες στην κάθε αναμέτρηση ! Λόγο της μεγάλης απόδοσης όσοι θέλετε μπορείτε να βάλετε και σύστημα σε περίπτωση που σπάσει κάποιος αγώνας !!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!