Το μήνα τον βγάλαμε εχθές ….και σήμερα βγάζουμε το Καλοκαίρι !!!!

0
2241

Καλημέρα παιχτούρες μου.Όπως σας υποσχέθηκα εχθές και μάλιστα Live ανέβασα και βίντεο, δείτε εδώ ,πραγματοποίησα την υπόσχεσή μου και πλήρωσα για τον μήνα Ιούνιο το μηνιάτικο. Βέβαια η υπόσχεσή μου είχε να κάνει με το καλοκαίρι και έτσι σήμερα θα το κάνω πράξη.Έτσι και αλλιώς ένα παιχνίδι περιμένουμε για να βγάλουμε την τετράδα μας που θα μας ….στείλει διακοπές.

Βέβαια μη ξεχάσει κανένας το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 17:00….!! Στο tiktok katenatsio2024 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Στα της τετράδας να θυμίσω ότι ήδη έχουμε βγάλει τα 3 απο τα 4 σημεία και σήμερα πάμε για το ένα που θα μας στείλει διακοπές.Παρακάτω θα βρείτε την τετράδα που περιμένουμε για αρχή σήμερα.

Και αφού με αυτή κλείνουμε τα σημερινά και βγάζουμε τις διακοπές του καλοκαιριού μας ,πάμε να δούμε και κάτι εύκολο…σημερινό…!!!Και επειδή τα γούρια και οι προκαταλήψεις υπάρχουν και μάλιστα επιβεβαιώνονται,την ανάλυση των παιχνιδιών που σκεφτόμουν να κάνω θα την αφήσω στην άκρη και θα καταθέσω απλά την τετράδα μου ,αφού με τις επιλογές που έχουμε κάνει ,πολύ πιθανό στις 17:00…να απολαμβάνουμε ακόμα ένα ταμείο….ή καλύτερα ένα μέρος του ταμείου μας!!!

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .