Το ταξίδι συνεχίζετε!!!

Φίλες και φίλοι του ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ σας καλοσωρίζω στην πτήση του Fotaras14 για την Λατινική Αμερική! Προσδεθείτε λοιπόν γιατί το αεροπλάνο απογειώνεται και δεν πρέπει να λείψει κανείς !

Πιο αναλυτικά η Μποκα Τζούνιορς υποδέχεται την Ντεφένσα Τζουστίτσια στο πλαίσιο της διοργάνωσης Copa de la Liga professional! Η αναμέτρηση διεξάγεται στο στάδιο Λα Μπομπονέρα στις 00:15 ! Οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες ενώ παράλληλα έχουν δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα ! Από την μεριά των γηπεδούχων περιμένω ένα καλό ματς καθώς η επιστροφή τους στην έδρα τους πάντα τους βοηθούσε ώστε να παίξουν αξιόλογα ! Αυτό βέβαια έχει αποτυπωθεί και στις αποδόσεις με τους bookers να την βγάζουν φαβορί! Από την άλλη πλευρά τώρα η Ντεφένσα θα παίξει και αυτή με καλή ψυχολογία καθώς προέρχεται από εκτός έδρας νίκη ! Στοιχηματικά τώρα όπως θα δείτε παρακάτω έχω ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό bet buldier με έμφαση στα γκολ και τις πολλές επιθέσεις !!!

Bet buldier:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!