Το θέμα είναι τα ζητούμενα!!!

Καλημέρα κουμαρτζόφατσες μου….!Λοιπόν σήμερα σας έχω δώσει μια επιλογή αγώνων και καλα θα κάνετε να πάτε σε ζητούμενα 3/4 ….!!!Οι Επιλογές μας είναι δύσκολες απλά ευελπιστώ να περάσουν τα δυο απο τα 4 σημειά που είναι σχετικά εύκολα και αν επιβεβαιωθεί το ένα απο τα άλλα δυο σημεία να κάνουμε την καλή!!!

Λοιπόν μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια…Μουρμούρα και γκρίνια..Θέλω θετική ενέργεια και υπόμονη όπως λέει και ο Papadelinio.

Κάτι μου λέει ότι η Νιουκαστλ θα κερδίζει στο ημίχρονο,στο 2ο θα μπεί ο Ρονάλντο και θα παστελώσει το 1-1 και τέλος εκπομπής….Όνειρο θερινής νυκτός!!!

Στο άλλο παιχνίδι η Άρσεναλ βλέπω να κάνει περίπατο …Απο ημίχρονο κερδίζει σχεδόν όλους τους αγώνες ..πολύ πιθανό να κερδίσει και τον σημερινό…!!!

ΑΕΚ είσαι και μπορείς ….Μην μου κάνεις καμία ζημία σήμερα και σε έχω απο τα δυνατά μου σημεία..Μπες απο νωρίς να πιέσεις μπας και το τελειώσεις στο ημίχρονο…!!!

Πως το λέτε εκεί στο Katenatsio…Τσέλσι Τελικό…?…χαχα ημίχρονο Χ και Τσέλσι Τελικό!!!Για το αποτέλεσμα μιλάω εγώ ρε νιαουρόγατοι!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!