Του οβερ το κάγκελο !!

Καλησπέρααα κύριοι, χθες η Άρσεναλ απογοητευτική, και η Μπάγερν κοιμόταν στο ημίχρονο μετά ξύπνησε, Κακή μέρα προχωράμε όμως.

Για σήμερα έχω επιλέξει 3 παιχνιδάκια για οβερ, και μάλιστα στα δυο ζητούμε γκολ απο το ημίχρονο. Γενικά για αυτά τα τρια παιχνίδια προβλέπω να δούμε θέαμα οπότε here we go!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!