Τρία διπλά και ένας Άσσος…

Καλησπέρα και απο εμένα φίλοι μου,

Για σήμερα έχω επιλέξει μια τετράδα βγαλμένη απο πολύ παλιά που τα παιχνίδια παίζονταν μόνο τετράδες…

Η Φέγενορντ παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά στα μεγάλα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στην έδρα της συνήθως φωνάζει παρών. Η Πόρτο αφυπνίστηκε για τα καλά μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, μετρώντας έκτοτε 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις βλέπουμε να τις κάνει …9

Οι δύο αντίπαλοι τα πήγαν περίφημα στην πρεμιέρα και ο νικητής θα βάλει σημαντικό «λιθαράκι» για την πρόκριση. Βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι μετά από περίπου 2,5 μήνες, όταν μας είχαν προσφέρει δύο πλούσια σε γκολ και θέαμα παιχνίδια. Η εξαιρετική τους εικόνα, προμηνύει κάτι ανάλογο αλλά η φιλοξενούμενοι είναι για κάποιο λόγο σε τρομερή κατάσταση.

Λεπτές οι ισορροπίες, καθώς ο παράγοντας έδρα, κατά την προσωπική μου γνώμη, ισοσκελίζει το καλύτερο momentum των φιλοξενούμενων και για αυτό έτσι ψηλά το διπλό.Εγώ όμως θα το τιμήσω.

Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και δεν βγαίνει εύκολα «καθαρό» σημείο. Η Κρασνοντάρ παίζει πάντα ανοιχτά και σταθερά τον τελευταίο καιρό δείχνει κενά στην άμυνα. Σκληροτράχηλη ομάδα η Χετάφε, που θα βρει χώρους στην αντεπίθεση. Ο ρυθμός θα ανοίξει ανά διαστήματα και μπορούν και οι δύο να βρουν το γκολ όμως σε τέτοια απόδοση την γηπεδούχο νομίζω αξίζει το ρίσκο…όταν απέναντι της έχει μια μέτρια Ισπανική ομάδα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!