ΤΡΙΑΔΑ ”ΟΝΕΙΡΟ”

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Κατενάτσιο. Η χθεσινή ημέρα ήταν ομολογουμένως κακή, αφού δεν πέρασε κανένα σημείο της τριάδας μας. Βέβαια τα δύο χάθηκαν στο γκολ ενώ το ένα χάθηκε για 2 κόρνερ. Σήμερα θα πάμε με ακόμη μία τριαδούλα , με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Έφτασε στο τέλος, είναι το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις δύο ομάδες, μάλιστα η γηπεδούχος έχει υποβιβαστεί οπότε θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τους οπαδούς της στο τελευταίο της παιχνίδι. Η Μπούργος δεν θα κυνηγήσει κάτι διαφορετικό μπορεί να μην πέφτει αλλά δεν έχει ούτε αυτή η βαθμολογικό κίνητρο θα είναι σίγουρα χαλαρή, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό κίνητρο. Η γηπεδούχος είναι ήδη υποβιβασμένη και το μόνο που θα προσπαθήσει να κάνει θα είναι να σκορπίσει λίγα χαμόγελα στους οπαδούς της. Από την άλλη οι φιλοξενούμενος Φερόλ δεν κατάφερε να πάρει την έκτη θέση οπότε παραμένει και για αυτήν ένας αγώνας δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ρεβάνς με φόντο, μία θέση στα Γαλλικά σαλόνια. Στο πρώτο ματς η Σεντ Ετιέν έδειξε πιο ικανή εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Σίγουρα στο σημερινό παιχνίδι θα συναντήσει μεγαλύτερη αντίσταση. Από την άλλη η Μετς θα μπει δυνατά για να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα, ώστε να μη μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Το πρώτο μας έληξε υπέρ της Σεντ Ετιέν με σκορ 2-1.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!