ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ”ΤΑΜΕΙΟ”…..

Καλημέρα σε όλους και όλες τις φίλες εορτάζοντες/εορτάζουσες και μη. Χθες περάσαμε για δεύτερεη ημέρα κατά σειρά την τριάδα μας και έχουμε ανοίξει φτερά για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, Σήμερα θα πάμε με μια δυάδα ισοπαλιών, όσοι πιστοί προσέλθετε.

To παιχνίδι φαντάζει ως τελικός και για τις δύο ομάδες αφού δίνει μόνο ένα εισιτήριο για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι το περασμένο Σάββατο έδωσαν ακόμη έναν τελικό για τους ίδιους εντός έδρας με την Μπρέσια, της οποία την αντίσταση έσπασαν στην παράταση με το τελικό σκορ στο 4-2 ενώ στην κανονική διάρκεια τις βρήκε ισόπαλες με 2-2.

Ακόμη ένα παιχνίδι μπαράζ για τις δύο ομάδες. Η Ροντέ δεδομένου ότι στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος έπαιζε με την αδιάφορη Αζαξιο, πήρε το τρίποντο που την έφερε στην τέταρτη θέση και την έκανε να πιστεύει στην περίπτωση ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Η δε Παρί έρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην Κορσική με την Μπαστιά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας της.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!