Καλημέρα κοσμεεεεε. Όπως βλέπετε ψάχνουμε ψύλλους στ άχυρα για να βρούμε παιχνίδια τις προκοπής με τα πρωταθλήματα που έμειναν ενεργά. Οι πληροφορίες για να βγουν πρέπει να είσαι ανθρακωρυχος με 20 χρόνια εμπειρία στο κάρβουνο για να τις βρεις. Όπως και να χει όμως πλέον παίζουμε ποιο συντηρητικά περιμένοντας το Euro για να δούμε κανένα ματς τις προκοπής. Σήμερα θα πάμε με μια Τετράδα όπου θα ψάξουμε τρία OVERAKIA και στην ουσία μια πρόκριση Ευρώπης στην Αυστρία. Στα οβερακια δεν χρειάζονται λόγια καθώς πάμε με την φόρμα και την προϊστορία και τις λιγοστές πληροφορίες που βγήκαν στο φως και στην Αυστρία θα ποντάρουμε στην ομάδα που είναι στα πάνω της και έχει πάρει τον αέρα τις αντιπάλου της. (Αυστρία – Γεωργία – Λετονία – Φινλανδια).

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη