Καλησπερα και καλό μήνα σε όλο τον κόσμο, χθες λίγο κάποιες υποχρεώσεις και λίγο ότι δεν μ άρεσαν τα παιχνίδια κάναμε αποχή, σήμερα όμως βλέπω διαμαντάκια κ θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας και πιστεύω ότι έχουν πολλές πιθανότητες να μας στείλουν ταμείο.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 21:45

Αγωνιστική μέρα σήμερα στη Σκωτία και ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που αναμετρούνται οι τελευταίοι της βαθμολογίας. Σε πάρα πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι αλλά έχουν το χαρακτηριστικό ότι εκτός ότι δέχονται εύκολα γκολ, στην έδρα τους σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πάντα σκοράρουν, έχουν τις γνωστές μακροχρόνιες απουσίες και έχουν μάθει να ζουν με αυτές, το σημερινό παιχνίδι είναι μονόδρομος για τη νίκη αν θέλουν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Η ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι Αφού έχει πάρει κάποια αποτελέσματα και καταφερε να φτάσει τους αντιπάλους της σε απόσταση αναπνοής, στο σημερινό παιχνίδι πάει χωρίς απουσίες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση του αντίπαλου της.

Νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια ο αγώνας επιβίωσης είναι τέτοιος που οι ομάδες βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό γι αυτό λοιπόν και εγώ θα πάω με το πιο πιθανό αποτέλεσμα για μένα. GOAL-GOAL

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ 21:45

Και οι δύο ομάδες Πριν ένα μήνα βρίσκονταν πολύ πιο ψηλά από τις θέσεις που είναι τώρα αλλά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τις έφεραν στις τελευταίες θέσεις. Η μεν Μαδεργουελ έχει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια και η δε Σεντ Τζόνστον έχει καταφέρει στα τελευταία πέντε παιχνίδια να τα χάσει όλα. Όπως καταλαβαίνετε σήμερα και οι δύο ομάδες το βλέπουν σαν Ευκαιρία να κάνουν το restart τους, και εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα παιχνίδια που περνάνε απαρατήρητα από τα μάτια τον book και των παιχτών. GOAL-GOAL λοιπόν και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί.

ΣΠΌΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΡΑΓΚΑ 23:15

Μονοδρομος η Νίκη σήμερα για τη Σπόρτινγκ που κάνει την αντεπίθεσή της για να μπεις στις θέσεις του Champions League, πάει με πληγωμένη την ψυχολογία της μετά τον χαμένο τελικό στο λιγκ καπ αλλά ο στόχος του πρωταθλήματος πλέον έχει γίνει ο υψηλότερος και σήμερα θα προσπαθήσει να προσθέσει μία νίκη με έναν από τους βασικούς αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο.

Η Μπραγκα έχει κάνει και άλλες χρονιές παρόμοια πορεία αλλά στο τέλος πάντα κάτι γινόταν και τερμάτιζε λίγο πιο πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, φέτος όμως δείχνει ότι δεν είναι τυχαία η πορεία της και διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και το πρωτάθλημα αφού βρίσκεται 10 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο αλλά με δύο ματς λιγότερα. Στο σημερινό παιχνίδι κατεβαίνει με στόχο τη νίκη που αν το καταφέρει κατά τη γνώμη μου θα έχει κλειδώσει κατά πολύ ένα εισιτήριο για πιθανή συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Χαμός προβλέπεται στο σημερινό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες καθώς η Σπόρτινγκ έχει δεχτεί φέτος γκολ από πολύ χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. GOAL-GOAL

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
.