Με βραδινά ματσάκια θα πορευτούμε σήμερα και με μια τριάδα όσο πιο safe μπορούμε. Το Copa America ξεκίνησε χθες και σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου καθώς χθες η Αργεντινή ξεκίνησε με το δεξί νικώντας με 2-0 τον Καναδά. Σήμερα στο άλλο ματς του ομίλου Περού και Χιλή θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση. Η Χιλή έχει μεγαλύτερο βάθος σαν ομάδα αν και η προϊστορία δεν την ευνοεί αλλά πιστεύω ότι είναι ένα σκαλί πάνω από τους τυπικά γηπεδούχους. Βέβαια επειδή είναι πρώτο ματς δεν πάμε με νικητή αλλά μ ένα ποτό πουρί επιλογών που είναι πολύ πιθανό.

Δεύτερο ματς από την πρώτη κατηγορία του Καναδά με την πρωτοπόρο να πηγαίνει σε μια δύσκολη έδρα αλλά το θετικό είναι ότι δεν έχει απώλειες από το Copa America. Έχει την καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα αλλά και την καλύτερη άμυνα αλλά για να φύγει με διπλό από την έδρα της Καβαλρι θέλει πολύ κόπο. Η γηπεδούχος έχει από τις πιο σκληρές άμυνες μέχρι τώρα και στην έδρα της είναι άλλη ομάδα χωρίς όμως να αλλάζει την φιλοσοφία της. Και οι δύο ομάδες είναι φαν στο κόρνερ γι αυτό και θα αποφύγω το σημείο και θα τα ζευγαρώσω με το οβερ 1.5 γκολ.

Και κλείνουμε με Championship Αμερικής μ ένα ζευγάρι όπου υπάρχει φαβορί τουλάχιστον στα χαρτιά, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση και μέσα στα play-off και σήμερα θα ταξιδέψουν στην ομάδα που κάνει μάχη να μπει και αυτή σ αυτό το κλαμπ. Πολύ ανοιχτό ματς περιμένω και η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε για αυτό μακριά από σημείο και πάμε με το GOAL-GOAL & OVER 2.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη