Καλημερα σε όλους Καλημέρα κατενάτσιο. Σήμερα μπορεί να έχει αγώνες για το Europa League δηλαδή προκριματικά γιατί θ αργήσει να γίνει Europa League μέχρι να φύγουν τα λιμα αλλά έχει και Conference όπου παίζουν ομάδες που μερικοί μπορεί να τις βλέπουμε και πρώτη φορά γραμμένες, ευχαριστώ αλλά εγώ προσωπικά δεν θα πάρω και θα ποντάρω στην Βραζιλία όπου το πρωτάθλημα είναι στα φόρτε του με ομάδες που έχουν ρυθμό. Τετράδα γι απόψε αργά το Χάραμα με φόντο να πάρουμε το χρήμα.

ΦΛΑΜΈΝΓΚΟ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ 02:00

Δεύτερο σερί παιχνίδι εντός έδρας για την Φλαμένγκο και θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνει δεύτερη γκέλα σερί καθώς δεν έχει την ομάδα που να δείχνει αστάθεια φέτος και είναι ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο. Θα πιέσει από την αρχή για το γρήγορο γκολ και μετά να κάνει αυτό που ξέρει καλά δλδ να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να χτυπήσει στα κενά του. Η Φορταλεζα όμως είναι μια ομάδα πολύ σκληρή και σε καλό Μομεντουμ αλλά μακριά από την έδρα της είναι άλλη ομάδα καθώς χάνει πολύ από την δύναμη της. Βέβαια μπορεί άνετα να κάνει την ζημιά αν τις δωθει η ευκαιρία γι αυτό θα βάλω και την κάλυψη με τα λογικά κόρνερ παρέα.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 02:00

Με την πρώτη ματιά βλέπεις το ζευγάρι και λες Ασσος χαλαρός καθώς η γηπεδούχος είναι μια ομάδα μέτρια μεν αλλά στην έδρα της πολύ σταθερή και η Φλουμινενσε ένα τσίρκο που κάνει περιοδείες από πόλη σε πόλη. Όμως το όνομα της φιλοξενουμενης είναι τόσο μεγάλο στην Βραζιλία που πιστεύω κάποια στιγμή θα κάνει μια κηδεία και επειδή με ομάδες όπως η Κρισιουμα μπορεί να το κάνει θα βάλω την διπλή ευκαιρία χωρίς την ισοπαλία μέσα μ ένα εύρος γκολ. Να σημειωθεί ότι η προϊστορία έχει και 3 αποτελέσματα μέσα στην έδρα της Κρισιουμα.

ΑΤΛΈΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΣΆΟ ΠΑΟΛΟ 03:30

Ποιο GOAL-GOAL από αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να έχει το κουπόνι καθώς η μία δέχεται με απίστευτη ευκολία γκολ μέσα στην έδρα της και η άλλη εκτός έδρας έχει βάλει τα μισά της γκολ φέτος. Αγωνιστικά η Σάο παολο είναι καλύτερη σαν ομάδα αλλά και σε καλύτερο φεγγάρι αλλά η Μινειρο μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την Σάο Πάολο έχει την κυριαρχία στην προϊστορία καθώς μετράει μόνο μια ήττα από το 2012.

ΒΙΤΌΡΙΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 03:30

Η γηπεδούχος προέρχεται από εντός έδρας νίκη με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα έχει την ευκαιρία να κάνει άλλη μια ζημιά στην δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα. Στην έδρα της σκοράρει πάντα αλλά δεν έχει κρατήσει το μηδέν φέτος σε κανένα παιχνίδι μέσα στην έδρα της. Η Μποταφογκο έχει πολύ καλό σύνολο και δικαίως βρίσκεται στην δεύτερη θέση και μάλιστα το να σκοράρει μέσα στην έδρα της Βιτόρια είναι σχεδόν σίγουρο με την αμυντική αστάθεια της γηπεδούχου αλλά και το ότι έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας ματς και έχει χτίσει μια προϊστορία στην έδρα της αντιπάλου από το 2015 που μας ωθεί στο GOAL-GOAL.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη