Καλημερα και καλό μήνα σε όλους. Σήμερα το κουπόνι έχει πολύ λίγες επιλογές για ποντάρισμα και μας αναγκάζει να πάμε για ξενύχτι σε Βραζιλία και Copa America, έχω επιλέξει μια τριάδα όπου το φαβορί του Τίτλου στην Βραζιλία και η διοργανώτρια Αμερική ψάχνουν την λύτρωση και θέλουν το τρίποντο, στο τριτο παιχνίδι πιστεύω θα βρέξει γκολ.

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 02:00

Χαστουκι από τα λίγα έφαγε η Παλμειρας την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Φορταλεζα, πλέον μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η Νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους για να ανέβουν έστω στην δεύτερη θέση και να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Καλύτερο σύνολο έχουν χωρίς καμία αμφιβολία αλλά πρέπει να ξεπεράσουν την τριάρα και στα εσωτερικα της ομάδας.

Η Κορινθιανς βρίσκεται στην ουρά του Βαθμολογικού πίνακα αλλά στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει χάσει μόνο το ένα και αυτό με μεγάλη δυσκολία. Το ατού της είναι η καλή αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά παρουσιάζει μια διστοκία. Όπως και να έχει όμως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει η τριάρα στους γηπεδούχους και παίζοντας απέναντι σ έναν αντίπαλο που θα φέρει μεγάλη αντίσταση ίσως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Θα βάλω και την κάλυψη και θα ποντάρω στα κόρνερ γιατί μια δεδομένη πίεση θα την φάει η Κορινθίας.

ΒΟΛΙΒΙΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ 04:00

Μονοπλευρο το ενδιαφέρον εδώ με τον Παναμά να θέλει μόνο νίκη και ίσως και με γκολ διαφορά γιατί στις ισοβαθμιες μετράει η διαφορά τερμάτων. Ισοβαθμεί με την Αμερική και αυτή την στιγμή είναι πίσω με 2 γκολ διαφορά. Έχει το Μομεντουμ για την νίκη αρκεί να το δείξει και στο γήπεδο.

Η Βολιβία είναι η απογοήτευση του τουρνουά καθώς δεν έχει πετύχει ούτε γκολ μέχρι τώρα. Δεν έχει να χάσει κάτι παραπάνω σήμερα αφού έχει αποκλειστεί και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με ανοιχτό ματς.

Ίσως δεν φτάσει μόνο η Νίκη για τον Παναμά καθώς θέλει και γκόλ, γι αυτό προβλέπω να γίνει ένα παιχνίδι με φουλ επίθεση και από τους δύο και το over Μοιάζει ιδανικό.

ΗΠΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 04:00

Με την πλάτη στον τοίχο οι διοργανωτές Αμερικανοι καθώς θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τον Παναμά για να περάσουν στους 8 του τουρνουά. Δεν πιστεύω να βγουν γιούρια για την νίκη από την αρχή καθώς η Ουρουγουάη και με το ροτεισον είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να κάνει την ζημιά. Περιμένω ένα παιχνίδι με προσεκτική την Αμερική και το αυτί στο άλλο παιχνίδι του ομίλου γιατί ίσως περάσει και με ισοπαλία. Περίεργο παιχνίδι αλλά δεν πιστεύω στα πολλά γκολ καθώς τα ραδιοφωνακια θα πάρουν φωτιά. Η πρόταση σήμερα είναι 2-3 γκολ χωρίς νικητή αλλά μπορεί να παιχτεί και το εναλλακτικό 1Χ & OVER 1.5 διαλέξτε και πάρτε. Εγώ πάντως θα τα ρίξω και τα δύο.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη