Υπάρχει 23ποντο στο μπάσκετ?Γιατί στο katenatsio υπάρχει!!!!

0
2203

Καλημέρα παιχτούρες μου .Εκπληκτικό,μοναδικό ,εξαιρετικό,ανεπανάληπτο αλλά πάνω απο όλα katenatsiotiko!!! Για ακόμα μια φορά δείξαμε γιατί το katenatsio είναι ιδέα!!!Σε μια ημέρα που δεν είχε αγωνιστική δράση, δώσαμε σημεία και τέρατα!!!

Πάρτε γεύση παρακάτω και απλά ετοιμάστε το επόμενο βήμα σας.

Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 15:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .

Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Πάμε τώρα να δούμε και την σημερινή μας τριαδούλα.Απο Αγγλιδούλες όλες οι επιλογές μας .Χωρίς πολλά λόγια ,οι επιλογές μας για ακόμα μια φορά είναι μεγάλες και με πολύ καλή προοπτική.

Ναι ξέρω θα με πείτε τρελό ,αλλά έριξα μια ματιά σε προιστορία ,αλλά είδα και περίεργα πράγματα σε τζίρους και έτσι αποφάσισα να πάρω το σημείο που δείχνει να έχει πιθανότητες ,πάντα με τα δικά μας γούστα. Πρώτο γκολ φιλοξενούμενη ,που δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η βαθμολογία και Χ2 τελικό αποτέλεσμα διότι αυτό έχει απόδοση ….και παράδοση!!!

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν των γκολ θα μου κάνει τεράστια έκπληξη.Ομάδες που σκοράρουν αλλά δέχονται και πολλά. Το Γκολ/Γκολ & Over 3,5 σε εκπληκτική τιμή…..Θα το προσθέσω !!!!

Και θα κλείσω με κάτι δύσκολο….Η γηπεδούχος στην έδρα της είναι αποτελεσματική μεν αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο .Η Ρεξαμ δείχνει συνέπεια και σταθερότητα στο αποτέλεσμα ….!!Εγώ θα πάρω το δυσκολο Γκολ/Γκολ & 2 έως 3 ……!!!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  
.