03:00 Montreal Impact vs Vancouver WC United States MLS Regular Season

Montreal Impact

Δεν τα κατάφερε στο καναδικό ντέρμπι με το Τορόντο και ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1. Παρότι προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δέχθηκε την ισοφάριση στο 63’ για το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιεστικοί, με το Μόντρεαλ να δέχεται φάσεις και τελικά την ανατροπή στο 81’, όπου διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Έχει ξεμείνει με μόλις μια νίκη στα 9 τελευταία ματς της και θέλει τώρα επιστροφή στις νίκες. Εντός έδρας είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα εκτός. Κυνηγάει την είσοδο στα πλέι οφ και ο κόουτς Καμπρέρα ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση το Βανκούβερ. Σταθερά εκτός ο ηγέτης χαφ Πιατί (8/3), ενώ δεν παίζει και ο μεσοεπιθετικός Χάμελ (16/3).
Vancouver WC
Είναι μεγάλο το πρόβλημα που έχει στα εκτός έδρας και φάνηκε για άλλη μια φορά, με την ήττα που γνώρισε στην έδρα του Σαν Χοσέ με 3-1. Παρότι μπήκε καλά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό, δεν πρόλαβε να το χαρεί, καθώς με τη… σέντρα έγινε το 1-1. Δέχθηκε πίεση στη συνέχεια και στο 34’ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. Το Σαν Χοσέ κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, το Βανκούβερ έδειχνε ανήμπορο να αντιδράσει και μοιραία στο 73’ ήρθε το 3-1. Θα μπορούσε να έχει δεχθεί κι άλλα γκολ όπως πήγε το παιχνίδι. Δεν έχουν αναφερθεί νέα προβλήματα για αυτό το ματς, με τους μακροχρόνιους απόντες να μην επηρεάζουν τα πλάνα του κόουτς Ντος Σάντος.

Εκτίμηση
Το Μόντρεαλ εντός έδρας μπορεί να πάρει τη νίκη και να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Το Βανκούβερ εκτός έδρας βγάζει πολλά προβλήματα και δύσκολα θα πάρει κάτι. Η απόδοση του άσου, όμως, είναι αποτρεπτική.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!