11:30 Adelaide United vs Melbourne City Australia FFA Cup Final

Το απόλυτο «μηδέν» η Αδελαΐδα με τον Χερτιάν Φερμπέικ στον πάγκο. «Άργησε» να ξυπνήσει την Κυριακή απέναντι στην Σίτι και όταν το έκανε ήταν αργά (2-1 εκτός). Μέχρι και το πρώτο ημίωρο δεν έκανε απολύτως τίποτα και δέχτηκε δύο τέρματα, ενώ στο ξεκίνημα γλύτωσε από το δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όμως βρήκε κενούς χώρους και πίεσε ασφυχτικά. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το δυνατό σουτ του ηγέτη ΜακΓκρί στο 67’. Επιθετικά είναι εξαιρετική και έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά παιχνίδια, όμως ανασταλτικά «πονάει» και εκεί είναι που καλείται να βρει άμεσα ο Ολλανδός τεχνικός, που μετράει μόνο αποτυχίες στην καριέρα του. Αν πάρει το τρόπαιο απόψε θα γίνει η πρώτη ομάδα, που το κερδίζει για δύο σερί χρονιές.

Εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνει και πάλι ο αμυντικός Έλσεϊ (21/0 πέρυσι), ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Διαθέσιμος από τιμωρία ο δεξιός μπακ – χαφ Στρέιν (1/0) και θα δώσει άμεσα λύσεις σε μία θέση που πονάει. Μπήκε στην αποστολή ο μεσοεπιθετικός Τζέιμς Τροΐζι (0/0), που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά.
(4-4-2): Ίζο – Στρέιν, Μαρόνε, Γιάκομπσεν, Κίτο – Μπλάκγουντ, ΜακΓκρί, Ντ’Αρίγκο, Χάλοραν – Τουρέ, Μιλέουσνιτς.
Η επιστροφή του ΜακΛάρεν από την εθνική έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη Σίτι, η οποία κέρδισε 2-1 την Αδελαΐδα. Μπήκε δυνατά και μόλις στο 7ο λεπτό ο Νατζιαρίν είδε την μπάλα να χτυπάει δοκάρι, ωστόσο στο 24’ προηγήθηκε με το ωραίο τελείωμα του ΜακΛάρεν στο τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο διεθνής φορ φάνηκε να καθαρίζει την υπόθεση νίκη, αλλά στη συνέχεια προτίμησε να διαφυλάξει τα νώτα της και παραλίγο να το «πληρώσει». Δέχτηκε τη μείωση στο 67’ μετά από αδράνεια της άμυνας και μέχρι τη λήξη πέρασε αγχωτικές στιγμές. Το ζητούμενο όμως ήρθε με το πρώτο «τρίποντο» και απόψε θα διεκδικήσει το μόλις δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία της.
Χωρίς σημαντικά προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών ταξίδεψε η αποστολή στην Αδελαΐδα. Εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνει εκ νέου ο Γάλλος επιθετικός Μπερενγκέρ (20/0), με αυτό να είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα. Δύσκολα θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής, αφού έπιασε πολύ καλή απόδοση. Το βάρος θα σηκώσει και πάλι ο σταρ, ΜακΛάρεν (5/8).
(4-2-3-1): Μπουζάνης – Γκαλογουέι, Ντελμπρίτζ, Γκουντ, Τζέμιεσον – Μετκάλφ, Μπριγιάντ – Καμπρέρα, Νουν, Νατζιαρίν – ΜακΛάρεν.

 

Εκτίμηση
Βίοι αντίθετοι η πορεία των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, ενώ η Αδελαΐδα έχει τεράστιο θέμα στο άναρχο παιχνίδι της με τον Φερμπέικ. Ήδη ο Μομπάερτς φαίνεται να κάνει πολύ σοβαρή δουλειά στη Σίτι και έχει την ψυχολογία για να κατακτήσει το Κύπελλο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!