13:00 Binh Duong FC vs Ha Noi FC AFC Cup West Asia/ASEAN Final

Binh Duong FC
Έδειξε τάσεις «αυτοχειρίας» η Μπιν Ντουόνγκ στην Ινδονησία απέναντι στην Μακασάρ στη ρεβάνς της νίκης 1-0, ωστόσο κατάφερε στο τέλος να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της περιφέρειας (2-1). Δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, αλλά προηγήθηκε με την κεφαλιά του Βάντερ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη είχε τις ευκαιρίες της για να «σφραγίσει» τη νίκη, όμως μέσα σε διάστημα δώδεκα λεπτών δέχτηκε την ολική ανατροπή (75’ – 87’) και μέχρι τη λήξη «καρδιοχτύπησε». Το ζητούμενο είναι όμως ότι πήρε το εισιτήριο για τον «εμφύλιο» με την Ανόι. Στο πρωτάθλημα του Βιετνάμ συνεχίζεται η μέτρια πορεία για τη δυναμική του συλλόγου. Βρίσκεται στην 8η θέση και την Παρασκευή επικράτησε 2-0, κόντρα στη Χάι Πονγκ και το θετικό είναι ότι θα παραταχθεί στο αποψινό ματς χωρίς σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.
Ha Noi FC
Είναι το φαβορί η Ανόι για να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο καλείται να το αποδείξει και στο χορτάρι. Στον προηγούμενο γύρο έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και ξεπέρασε το εμπόδιο της Σέρες από τις Φιλιππίνες (1-1 εκτός, 2-1 εντός). Δείχνει πάντως να βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της φετινής σεζόν, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και δύο μήνες σε όλες τις διοργανώσεις. Την Παρασκευή πάντως έχασε σπουδαία ευκαιρία για να περάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος στο Βιετνάμ, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση σε «νεκρό» χρόνο από την Χο Τσι Μιν (2-2 εκτός) και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 57’. Ξεχωρίζουν από το ρόστερ οι επιθετικοί Οσενί και Φαγιέ, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν πετύχει 9 και εφτά τέρματα αντίστοιχα στη διοργάνωση.
Εκτίμηση
Δύσκολο ματς για σημείο, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι του Βιετνάμ. Η Μπιν Ντουόνγκ έχει χάσει τη δυναμική των προηγούμενων ετών, ωστόσο στο «σπίτι» της δεν κοντράρεται εύκολα. Θα μείνει ικανοποιημένη ακόμα και με την ισοπαλία η Ανόι, οπότε καλύτερα να πάμε με το goal/goal

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!